Vidunderbarnet Victory er fortsatt aktivt. Han er fullstendig tilstede. Dette til tross for at omstendighetene kunne tyde på noe annet. Allikevel, Ojas Victory er faktisk veldig nærværende. Dersom ikke kattemamma Liss henter han ut i fra kattungerommet, så vil mamma Nubi sørge for å gjøre henne oppmerksom på , at nå er det tid til å hente ut vårt avkom.

 

Matmor har bare å følge instruksene!

Victory27aug2019Denne dualismen mellom kattemamma og fødemamma Liss er ganske så spesiell. Nubi vet å si ifra dersom ikke Liss oppfyller diverse planer. Da kommer hun bærende på sitt lille avkom, til store protester, fra denne litt overvektige ungen. Det er ganske så tydelig at det er matmor som skal ta over jobben nå! Det er et vakkert, men allikevel så krevende samspill mellom kattemamma og matmor. Her er det kattemamma som regisserer. Mat mor har tydeligvis bare å følge instruksene!

 

Ojas Victory, – en skikkelig overlevende!

Jazz steller med Victory 27:8 2019
Søster Jazz steller sin bror.

Ojas Victory er en deilig blå abyssiner hannkatt. Foreldrene er Nalea’s Alessa (aka Nubi) og S* Catclaws Master-Piece) aka Oliver. Det er et foreldre par som kan love svært så godt for fremtidig utvikling. Selv om det ble en noe dramatisk og traumatisk førløsning av dettekullet, må man kunne si at Victory kjempet til det siste, – og vant!

Ojas Victory var den eneste overlevende i dette kullet, mot alle odds.

 

Nå må matmor ta over

Victory27082019

Vi var nærmest innstilte på å måtte forsøke å bespise denne ungen på egen hånd. Likevel, mamma Nubi kom tilbake og tok over mammarollen etter et døgn på lasarettet. Den nyopererte Nubi var aldri i tvil om hva som var hennes rolle. Hun bare tok tak, og satte i gang. Det er tydeligvis noe som har fungert aldeles utmerket. Allikevel er det fortsatt slikt at kattemamma Nubi fortsatt ønsker avløsning i ungestell. Dette skjer ved at hun kommer dragende med ungen etter nakkeskinnet med kravet om at nå må matmor ta over!