Vi håper så!

Ja, vi håper det så sterkt, at det muligens skjer.

Så langt ser det faktisk ut til at det kan skje. Mamma Nubi har tydeligvis litt melk igjen i sine spener. Det lover i alle fall godt for den lille. Om ikke, må vi sannsynligvis til med mer støttefôring. Denne ungen er verdifull. Denne ungen ønsker vi at får livets rett!

 

Eget liv på spill.

cropped-Nubi-og-unge11082019.jpg

Kjønnet er fortsatt ikke bestemt. Allikevel, er det gutt skal han hete Victory. Er det jente skal hun hete Victoria. Det handler om kampen for å overleve. I så fall vil det være ungen som overlevde mot alle odds. Livet kan være tøft.

Det skal i alle fall sterk livsvilje til å overleve det, denne ungen har vært igjennom. For å ikke snakke om mamma Nubi. Hun har faktisk vist en utrolig kjærlighet til livet og sine unger. En kjærlighet som faktisk satte hennes eget liv på spill.

 

Victory betyr seier!

P1000934

Victory, betyr seier! Det er seier over mørkets krefter. Det er kravet om livets rett. Dette på tross av alle motstridende krefter. Det er dette vi mener at Victory/Victor har vist. En seier over mørket, og dermed et ja, til livet og lyset. Om det skulle være noen som faktisk har fortjent livets rett, ja, så er det denne kattungen.

Allikevel, dette har ungen gjort med sterk hjelp av sin mamma. Det å gå nesten rett fra operasjonsbordet for så å være diende mamma, med alt hva det innebærer av stell og omsorg; det er den oppofrende kjærlighet som nesten bare en mamma kan oppvise.

 

Mamma Nubi gir alt.

nubi 2015 kopi

 

Mamma Nubi har tidligere vist seg som en supermamma med sine tidligere kull. Denne gangen går hun faktisk enda lenger. Denne ungen er helt tydelig viktig for henne. Det som har skjedd, det har skjedd. Men, dette barnet skal overleve!

 

P1010397
Nubi elsker livet.

Det er noe hun viser med hele seg. Samtidig er det utrolig rørende hvordan hun faktisk søker samarbeide med sine mennesker. Det er som om hun rent instinktivt vet at her er det hjelp å få. Fortsatt er Nubi ganske så satt ut; etter alt hun har gjennomgått de siste dagene. Derfor er det så fantastisk å kunne se hvor mye energi hun allikevel klarer å legge for dagen, i det øyemed at dette skal tross alt gå bra. Det er nesten ufattelig at hun har klart å beholde melkeproduksjonen etter det operasjonelle inngrepet.