Ojas Victory har åpnet sine øyne. Det tok sin tid, men så har han jo aldri hatt det travelt, bortsett fra fødselen. Den kom litt ubeleilig, ikke bare for oppdrettet, men faktisk også for Victory. Nå titter han ut på omgivelsene med sine knappenåls øyner. Vi håper han er tilfreds med hva han ser.

 

Victory har det ikke travelt.

Victory27:82019

Victory har det ikke travelt. Selv om fødselen gikk litt fort, og faktisk en del tid føre termin har han tatt det svært så rolig etterpå. Øynene er åpne. Det skjedde ca. 15 dager etter forløsningen. Nå er det to herlige knappenåls øyner som titter ut på omverden. Ikke ble det sjokk når han fikk syn på mamma. (Det skulle da virkelig bare mangle!) Ikke ble han heller skremt da han oppdaget halvsøster Jazz. I det hele tatt har han inntatt virkeligheten med ro. Dette kan tyde på visse gener i fra faderen. Vi får nå se. Oliver var svært så omgjengelig til han kom i puberteten. Det var da han begynte å sniffe damer.

 

Ingen bråkmaker – elsker bare damer!

Victory27aug2019Dersom Victory skulle vise seg å være en gutt vil han i alle fulle fall ha stolte aner å lene seg på. Mamma Nubi er jo nærmest helgenforklart etter sin strabasiøse ferd med dette lille kullet. Nubi er en katt med en ufattelig styrke og pågangsmot.

I tillegg så har man Oliver som nærmest fremstår som en gladiator med sin muskuløse kropp. Hadde det ikke vært for at han har dette herlige vennlige og ivaretakende vesen. Oliver er ikke en bråkmaker, han bare elsker damer, og blir litt forført!

 

Elsker maten servert.

Jazz og Victory
Ojas Jazz og Ojas Victory.

Nei, det er mulig at Victory ikke har det travelt enda. Men, kjenner vi han rett vil han kanskje kunne få det etter hvert. Enn så lenge tar han i alle fall livet med svært så ro. Han åpnet ikke øynene før han nærmest måtte, så hvem vet hva fremtiden måtte bringe. Nå består tilværelsen i å ”padle” omkring i fødebingen, ventende på lunsj eller middag. Det er jo deilig når det kommer servert. Mamma Nubi fungerer som serveringsdame, så langt.