Nei, da. Katter er i det hele tatt ikke veganere. Katter trenger kjøtt. Katter er helt avhengig av kjøttmat. Det er fordi kjøtt inneholder næring som katten trenger. Allikevel må man noen ganger bli litt forundret over hva kattene ellers liker å putte i seg.

 

 

Oliver elsker frukt.

cropped-Oliver-lot-seg-beundre-1.jpg

Oliver elsker å spise frukt. Det kan være eple, men aller helst skal det være vannmelon. Får han anledningen da kan han sette til livs utallige biter. Vannmelon er jo litt søtt, men det meste er jo faktisk vann. Om det er det søte eller om det kan være vann, eller konsistensen vites ikke, men dette er noe han tydeligvis setter pris på. Frisk frukt er herlig, ja, – ved siden av spenstige damer da!

 

Nefer liker suppe.

P1010616

Nefer er den av våre katter som ikke eter våtfôr. De andre kattene elsker det. Men Nefer foretrekker tørrfôr. Allikevel er hun straks på pletten dersom det skulle være utsikter til en liten smaksprøve med lunken suppe. Da kanskje aller helst blomkålsuppe. Kremet suppe er det beste hun vet, i tillegg til iskrem!

 

Kattene elsker brunost.

Alle våre katter elsker brunost. Det er nærmest en kamp om maten når brunosten kommer frem. Det blir kun en liten smakebit en sjelden gang. Grunnen er at det ikke er bra for kattenes tannstell. Men, kattenes intensive bønn og eierens manglende ryggrad kan frembringe den mest herlige smaksprøve, også for katter. For øvrig brukes brunosten mest som kamuflasje for diverse tabletter. Da går det ned; da fungerer det!

 

Nefer elsker å gresse.

20150727_111005
Nefer tråkker i salaten.

Nefer er den av våre katter som elsker gress. Derfor har hun også fått sin egen lille gress balje, hvor vi dyrker kattegress. Kattegress er både næringsrikt og sunt, i tillegg bruker Nefer gresset til å rense kråsen. Etter det herlige grønne måltidet kommer det gjerne litt renselse i form av oppkast.

 

 

Lykken er en fløteis.

(Av hensyn til dyrevernet, er bilde her sensurert!)

Enten man da jakter på eventuelle god biter eller faktisk får dem servert; Lykken er definitivt en fløteis! Det kan være greit en gang i blant, men allikevel, tenk på kattenes tannstell. I følge noen forsikringsagenter vil så mye som over 80 prosent av våre katter lide av tannproblemer etter hvert som alderen stiger på. Allikevel, hvem klarer å stå i mot kattens intense bønn om å få en smakebit?