Å være glad i livet er viktig. Å se på livet som en oppløpsbane for rikdom kan jo være så mangt. Noen sitter livet ut å teller penger. Andre putter pengene i madrassen. Atter andre ser på penger som en mulighet til et godt liv, alt etter hva drømmene er. Det er klart at mangel på økonomi kan være et like stort problem som det å skulle ha for mye. De fleste blir nok kanskje ikke rik av livet. Men alle kan berike det.

 

Å skulle satse på levende liv.

P1010398
Nubi hviler ut i himmelsenga.

Det å skulle satse på levende liv vil alltid kunne gi noe tilbake. Døde ting som penger og gjenstander er faktisk noe man kan elske. Men det store spørsmålet er om de er i stand til å elske deg tilbake. Vi tror at de fleste mennesker ønsker et dualistisk forhold, hvilket vil kunne si at man elsker noe som også utrykker sin kjærlighet tilbake. Man kan med andre ord si at man kan elske det man eier, men allikevel ikke eie det man elsker. Kjærligheten fungerer best med frihet.

 

Livet med katt kan absolutt berike livet.

P1030185
Katt kan absolutt berike livet.

Å anskaffe seg et dyr, for eksempel en katt, kan være noe av det viktigste valg man gjør i livet. En katt som blir ivaretatt er en hengiven katt. Det vil kunne si, at det også er et dyr som vil gi tilbake. Det er i alle fall hva vi her i huset opplever. Det å få muligheten til å oppleve hengivenheten og trofastheten hos en katt er virkelig sjelebot. Forskningen viser jo også at folk med husdyr har svært god helse effekt av dette. Det er mange måter å kunne bli rik på. Livet med katter er definitivt en av dem.

 

Katter er selektive – velger de deg, så er det deg.

P1030228
Å være glad i livet.

Katter er i utgangspunktet selvstendige dyr. Du kan nok ikke dressere en katt på samme måten som du dresser en hund. Allikevel, ved innlevelse og samarbeide vil katten faktisk kunne bli din trofaste følgesvenn. Katter er selektive, hvilket vil si at får de ikke godt nok stell der de er, ja, så velger de faktisk et annet sted. Men med god kjemi, kjærlig omsorg, god ernæring og godt stell er det nok ingen ting som vil tyde på at katten vil forlate deg. Velger de deg, ja – så er det deg! Katter vet om saker vi mennesker bare kan drømme om.