Ute i vårsola. Det er vår og solen skinner. Det er blå himmel og temperaturen er ganske behagelig. Det er tiden for å åpne opp, både sinn og vinduer. Kattene sto bare å trippet, for å kunne komme ut. Kattegården gir jo en begrenset mulighet til fri utfoldelse. Allikevel, dette var et kjærkomment avbrekk fra brakkelivet innendørs.

 

Å være i karantene

P1040448

Å være i karantene kan innebære rastløshet og såkalt brakkesyke. Kattene opplever det allikevel ikke slik. De blir svært godt ivaretatt, med god mat, og herlig mat. Til tross for dette, er det nok noe spesielt, med det, å få komme ut. Frisk luft samt herlige dufter, det kan vekke noen og enhver. Solen er jo livets tilbakevending! Solen skaper lys, og lyset gir livet tilbake på nytt.

 

Far og datter!

P1040440

Det er far og datter som for tilfellet inntar kattegården. Selv om det nok er litt i kjøligste laget, er allikevel følelsen av frisk luft og natur det som styrer opplevelsen. Temperaturen sørger nok for at det ikke blir så lange opplevelser. I alle fall utomhus. Selv om solen skinner, og at temperaturen kan være behagelig , akkurat da, så forandrer det seg fort, så snart det kommer en sky.

 

Å smatte over stekt katt.

P1040446

Våre katter er heldige. De har faktisk en egenverdi. Det er noe de beviser daglig. Det er ganske ufattelig at noen mennesker kan smatte over stekt katt. I tillegg til det å bli grillet, levende, så må det faktisk påpekes at disse dyrene blir holdt i trange bur, stablet på hverandre, før de i så fall blir solgt som middag til eventuelle kunder. Der de står i burene blir de også påført ekskrementer fra de som står stablet over. Kanskje ikke merkelig at dette overfører virus!