Ungene er nå over 10 uker gamle. De seks søsknene har alle utviklet seg bra og det er full fart. 24 herlige små poter stormer gjennom huset. Det går i jakt på hverandre, det er deilige små bataljer med biting og kloring.Ja visst, her skal det trenes og øves! Alle er i forberedelse til et liv som voksenkatt. Mamma Nubi er en årvåken overdommer som følger med og ser til at alt går riktig for seg.

Det skal bli sørgelig å måtte ta avskjed med disse sjarmtrollene. Så tillitsfulle, så kontaktsøkende, så fulle av liv og kadans. Men, vi tror og håper at de vil kunne finne seg godt til rette hos sine nye omsorgspersoner. Vi ville ikke sent dem videre uten det.

 

Ojas Soul.

Ojas Soul, 10 uker
Ojas Soul, 10 uker

Lille vakre Soul er den letteste i kullet. Hun nekter plent å spise tørrfôr. Nå har matmor prøvd ulike merker, uten at dette har falt i smak. Er det derimot rått kjøtt på menyen står ikke Soul bakerst i køen, da spiser hun gjerne til tallerken er tom. Da er det nesten som om man må sjekke at glasuren er igjen, på tallerken. Soul er en bestemt liten frøken, men også utrolig kosete. Som de andre, er hun med, der det skjer. Soul er som sitt navn, en katt som klarer seg utmerket godt på egenhånd. Hennes soul er et uttrykk som garantert vil kunne sette sitt preg, på de hun måtte omgi seg med. Soul er ei vakker blå abyssiner jente.

 

 

Ojas Rock.

Ojas Rock, 10 uker
Ojas Rock, 10 uker

Søker man etter en viltfarget abyssiner hannkatt, kan Rock være svaret. Han er definitivt til stede der det skjer. Enten det skjer i toppen av klorestativet eller inne i tunnelen. Ojas Rock er etter vår mening en absolutt trygg og sosial katt. Nysgjerrig kommer han nye erfaringer i møte. Samtidig er han blant de første til å hoppe opp i fanget for å søke litt kos.

Ungene er på nyfødt-spa.

 

 

Ojas Indie.

Ojas Indie, 10 uker
Ojas Indie, 10 uker

Yndige Indie, slik matmor ønsker å kalle henne er nettopp det; yndig. Indie er ei vakker viltfarget abyssiner jente som er feminin og grasiøs. Ojas Indie er helt tydelig en av gjengen, og galopperer gladelig i takt med de andre, når energien byr opp til det. Det gjør den stadig vekk. Indie har mye energi! Indie er nok en varme elskende katt siden hun stadig befinner seg midt i gruppen av sine søsken, og der søker varmen samt felleskapet med de andre.

Nubis fjerde kull. Ungene er to dager gamle.

 

Ojas Blues.

Ojas Blues 10 uker
Ojas Blues, 10 uker

Ojas Blues er en skjønn blå hannkatt, som ser ut til å kunne utvikle seg til en herlig blå abyssiner. Med sin varme aprikosfargede bukpels, og en god tikking i blågrått over ryggen ser han ut til å kunne bli et vakkert eksemplar av blå abyssiner. Ojas Blues har i tillegg utviklet noen deilige kose instinkter, som gjør at han gjerne tar kontakt for å bli stelt med. Når han først er i gang (med kosen) kan han godt bli liggende ganske så lenge. Det får vi håpe fortsetter i hans fremtidige liv i Tyskland.

Det skal bli sørgelig å måtte ta avskjed med disse sjarmtrollene. Så tillitsfulle, så kontaktsøkende, så fulle av liv og kadans. Men, vi tror og håper at de vil kunne finne seg godt til rette hos sine nye omsorgspersoner. Vi ville ikke sent dem videre uten det.

 

Når det ikke lekes og trenes og øves, – er det full stopp og hvile. Katter sover jo store deler av døgnet og kattungene er ikke noe unntak i så måte. Etter en hard økt ligger de gjerne strødd rundt på stativer, madrasser og huler.

Når så rekreasjonen er over blir det atter full fart.

 

Ojas Jazz.

Ojas Jazz, 10 uker
Ojas Jazz

Ojas Jazz er viltfarget og hunnkatt. Jazz er med der det svinger. I likhet med sine søsken elsker hun tydeligvis fart og humør. I alle fall slik det kan fremstå i katteverden. Jazz har så langt utviklet en vakker viltfarge, allikevel, katter er under utvikling, i alle fall frem til to til tre års alder. Det kan gå fremover, men det kan faktisk også ta andre veier. Det er dette som er spennende med oppdrett

 

Ojas Jive.

Ojas Jive, 10 uker
Ojas Jive, 10 uker.

Ojas Jive er en vakker blå hannkatt. Jive har utviklet seg med stormskritt de siste ukene. Jive tegner til å kunne bli en ”kattenes jens”, og det skal bli spennende å kunne følge hans videre utvikling. Han er en utrolig hengiven og kosete katt. Jive er en blå abyssiner med et vakkert eksteriør. Jive skal bli Oslo-borger, og som sådan vil han bli selskap med Mimi, som er en katt fra Nubis tredje kull.

For mamma Nubi vil det helt klart snart bli en overgang. Selv om ungene ikke forsvinner fra henne, alle på en gang, vil det allikevel bli et par dager, da hun vil gå rundt for å kalle og søke. Så vil også hun etter hvert falle til ro. Livet består jo blant annet av å oppdra den nye generasjonen, for så å kunne slippe dem løs. Om ikke vi la til rette for det, ville det allikevel skje.