Store gutter.

Nubis unger begynner å bli store gutter. Det er ikke lenger spørsmål om å hva eller hvilken. Gutta setter dagsorden selv. De jakter og slåss, de biter og krangler, de hyler og prater, for å få det de aller mest ønsker, av mat, og oppmerksomhet. Nå er det slutt på melkeforet, men etter litt høylytt klaging går det tydelig greit med normalt tørrfor. De eter i alle fall med god appetitt, noe som vi er svært glade for.

 

Velværet stråler ut.

Blue Horizon er fortsatt den av gutta som har størst behov for å meddele seg. Blue Rhapsody tar livet litt som det kommer og er fornøyd med det som serveres. Det er stadig større aktivitet på de små. Selv om kosestunder foran peisen fortsatt ikke er å forakte. Søster Harmony er svært så kjærlig med gutta, og det kan ta seg mange uttrykk, for eksempel intense vaskescener foran peisflammen, der velværet nærmest stråler ut sammen med varmen.

 

Flytte hjemmefra.

Blue Horizon er stadig på jakt etter aktiviteter og finner på det meste. Sammen kan gutta konstruere de mest fantastiske lekesaker, – nærmest ut av ingen ting; som f. eks. en tom pappeske. Den ene ungen var inne i esken og den andre hoppet på utsiden. Det enkleste er ofte det beste! Livet går i heftige svingninger, det er bare så leit; at for oss, katteslaver i fødeheimen, går tiden sammen med gutta mot en slutt. Snart kommer oppbruddet. Gutta flytter. Tiden har kommet for å flytte hjemmefra. Vi vet at det vil gå bra. Allikevel, – det vil bli et farvel. Trøsten er at gutta går mot et videre godt liv, med nye relasjoner og nye erfaringer. Slik er det å drive oppdrett!

 

En saga blott.

Allikevel, de galopperende rytmene vil snart stille hen. De oppfinnsomme, nærmest sprøe opptrinnene, satt i scene av kattungene selv, vil snart være en saga blott. Men vi vil kunne erindre dem, og i våre tanker vil vi kunne vandre til dem. Hvordan har de det? Hvordan går livet i deres nye omgivelser? Vi vet at de vil få det godt. Men allikevel, – slik er det å involvere seg med levende vesener. Man holder aldri noen av dem i sin hånd uten at man blir berørt. Slik er det og slik skal det være.