Tre viltfargede og en blå. Det er Ojas Harmonys kull med Oliver, aka (SE*Catclaws Master-Piece.) Harmony er som sedvanlig en dyktig mamma. Dette er nok noe hun har fra sin mamma Nubi. De tar så godt vare på sine små, rent av eksemplarisk. Problemet er egentlig å få tatt bilder av ungene, fordi mamma Harmony hele tiden stiller seg på tvers, fordi hun ønsker å beskytte sine unger.

Ojas Darwin
Ojas Darwin.

 

Ojas Harmony er mamma katten som ivaretar på sine små.

received_2171445436236170
Ojas Kenya.

Ojas Harmony er mamma katten som ivaretar sine små. Det oser av velvillige hormoner. Harmony er som sin mamma, når hun har kull, har hun også så velvillige og gode hormoner gående i kroppen, at hun maler bare man ser på henne. Disse kattene stortrives med å ha kull. Selv om det i for seg kan være anstrengende nok, i forhold til diing, stell og oppdragelse. Kattunger skal ernæres, men også veiledes og oppdras.

 

 

 

Harmonys unger har fremtiden for seg.

Ojas India
Ojas India

Harmonys unger ser virkelig ut til å ha fremtiden for seg. Det er herlige vektøkninger fra dag til dag. Den videre utvikling ser også ut til å gå sin gang. Nå har de alle åpnet sine øyne, og dermed titter de ut på omgivelsene med sine knappenåls øyner. Det er full fart i fødebingen. Snart vil ungene kreve større område og derved ta hele huset i bruk. Det vil bli skjønt å kunne høre ungenes taktfaste løp i gjennom huset. Det er katte barn som elsker bevegelser og aktiviteter.

 

 

 

 

Kravet om selvstendighet og uavhengighet.

Ojas Milano
Ojas Milano.

Det er alltid en herlig opplevelse å kunne se disse små nurkene leve opp fra små hjelpeløse vesener til aktive og selvstendige individer. Til og begynne med er de totalt avhengige av sin mamma. Etter hvert kommer kravet om selvstendighet og uavhengighet. Det er ikke alltid selvklart. Kattemamma ønsker faktisk også, å kunne ha et ord med i laget. Allikevel, til slutt må hun gi slipp, men da har hun forhåpentligvis klart å innprente noe livskunnskap i de små.