Javisst gjør det det ondt når knopper brister!

Vår på vår øy!

Javisst gjøre det ondt når knopper  brister, – det er før de retter seg ut i sin vakre farge og herlighet. Slik er det også med våre firbente venner. Det er en tid for forberedelse og venting. Så er det en tid for nedtelling og fødsel. Noen ganger kan det komme brått på.

Jazz ønsket deltakelse.

Ojas Jazz fant tiden inne, idet matmor dukket opp. Da gav Jazz klare instrukser på hva som var i gang. Like etterpå kom den første ungen! Det hele ble en overraskelse for matmor, men det var jo bare å sette gang. Ojas Jazz ønsket helt tydelig at vi var med. Det var vi!

Enhver fødsel er et under.

Jazz fødte sin første 15.45 deretter den andre klokken 16.00.

Så gikk det en tid føre vi kunne se at den tredje faktisk var på vei ned i fødselskanalen. Det hele fremsto som en levende bulk på magen som stadig beveget seg nedover, til fødsel. Det ble en kveld og en natt for oss uten hvile og uten pause. Men allikevel hvilken opplevelse, hvilket under, som faktisk enhver fødsel er!

 

Tre herlige kattunger.

Det endelige resultatet ble til slutt tre herlige unger. Resultatet av NO* Ojas Jazz og NO*Coconille`s Edwin.  På tross av Corona advarsler om nærkontakter etc.,  klarte faktisk de to å lage tre herlige baby katter. Helt uten munnbind! De tre ser ut til kunne bære vilt fargen, kanskje ikke overraskende fordi begge foreldre også er det. Allikevel, opphavet er også bærere av andre kombinasjoner, så hvem vet hva fremtiden bringer?