Nubis fjerde kull er 2 måneder.

Ungene fra Nubis fjerde kull er 2 måneder gamle. Dette kullet, som et resultat av samarbeidet mellom Nubi (aka Nalea’s Alessa) og Oliver (aka Master Piece) ble født 12 januar 2019. Det ble et stort kull. Hele seks unger ble født på rundt en par timer. Fødselsvekten var god og ungene har fortsatt å utvikle seg i et godt tempo. Nå er det full fart og herlig aktivitet på dem alle.

 

Vedrørende den videre utvikling er det nok for tidlig å sette noen dom. Katt ungene vil kunne fortsette sin utvikling i lang tid frem over. Det betyr at både gemytt, men også eksteriør vil være i stadig endring. Hva resultat til slutt blir vet man først når man kommer dit hen. Det er dette som gjør det så spennende med avl- og utvikling av rasekatter. Vi i Ojas oppdrettet kan i alle fall forsikre at vi gjør vårt ytterste for gi ungene den best mulige sosialisering, etter vår mening. Arvelige tendenser er det nok ungenes foreldre som må stå for. Her gjelder å studere stamtavler samt veterinærattester.

 

Ojas Rock.

Rock2
Ojas Rock

Ojas Rock er en vakker viltfarget abyssiner gutt. Som gutter flest vet han å ta for seg av livets goder. Det gjelder enten det er mammas melk eller matskålen med tørrfor eller våtfôr. Så legger han jo også godt på seg og ser virkelig ut til å kunne bli en skjønn og stor guttepus.

 

Ojas Blues.

Blues
Ojas Blues

Ojas Blues er en blå abyssiner gutt. Med sine kontaktsøkende egenskaper kombinert med et oppsøkende og nysgjerrig hode holder han virkelig ingen ting tilbake. Blues kan komme til å bli den mest herlige katt du kan tenke deg. Kanskje vil han kunne bli en god stamfar til mange avkom.

 

Ojas Jazz.

Jazz
Ojas Jazz

Ojas Jazz er vår herlige viltfargede jentepus. Jazz vet når det svinger, og det gjør hun hele tiden. Jazz har en fantastisk nysgjerrighet på livet og omgivelsene. Enn så lenge er det full fart sammen med sine søsken, på stadig utforskning i lek og alvor.

 

Ojas Indie.

Indie
Ojas Indie, øverst

Ojas Indie er ei viltfarget vakker jente. Med et yndig lite vesen som elsker å utforske. Hun gir gjerne sine søsken en rundvask før frokost. Allikevel, når tiden kommer kryper hun gjerne inn i varmen fra de andre og koser seg der.

 

 

Ojas Soul.

Soul
Ojas Soul.

Ojas Soul er oppdrettes blå jentepus. Soul er en fantastisk kosete jente med en flott profil. Hun kan være litt forsiktig ved matskålen, spesielt om det serveres tørrfôr. Men, kommer det våtfôr på menyen er hun heller tidlig ute. Soul er en utrolig kosete katt.

 

Ojas Jive.

Jive
Ojas Jive

Ojas Jive er kullets andre blågutt. Jive har utviklet seg fantastisk de siste ukene. Jive skal bli Oslo-borger etter hvert. Tanken er at han skal leve sammen med Mimi, som er en katt fra Nubis forrige kull.

 

Nubi har etter hvert fraktet sine unger ut i stua. Der vil de kunne bli vant til dagliglivets aktiviteter og lyder. Ungene synes å stortrives med å kunne springe rundt, kravle og klatre, utfordre og slåss. Mamma Nubi kommer stadig vekk dragende med leke mus og leker som forslag til aktiviteter. Ungene synes nok helst at det allikevel er mest artig å leke med hverandre, eller mammas hale.