Tiden renner snart ut for kattunge tiden og samværet med de andre. Allt samvær har en ende. For de små vil livet snart ta en endring. De skal ut i verden, stifte nye bekjentskaper og bli en del av livet i sine nye hjem. For oss i oppdrettet er dette alltid delt. På den ene siden veldig trist å måtte ta farvel. På den andre siden er det gledelig at de nå skal få sine nye tilhørigheter samt nye muligheter til å videreutvikles.

14 uker har snart gått over i historien.

Ojas Harlem

Det er snart 14 uker siden de ble født, Du verden, for en utvikling. Fra små hjelpeløse skapninger, totalt avhengig av sin mamma, frem til de aktive krabatene de fremstår som idag. Mamma Jazz har i sannhet stelt godt med sine avkom. Både med ivaretakelse og ernæring, men også i forhold til det å gi ungene frihet til å oppleve sine omgivelser. Dette er katter som både er modne for kos og kontakt, men som heller ikke går av veien for å si fra. Med andre ord; helstøpte abyssinere.

Tre herlige vilt fargede søstre

Tre herlige vilt fargede søstre som unger etter NO*Ojas Jazz og NO*Coconilles Edwin. De har til tider nærmest klumpet seg sammen for gjensidig varme og trygghet. På den andre siden har de hatt jevnlig besøk av de andre i storfamilien og kunnet bryne seg på dem. Lyden av alle jaktende poter som trommer over gulvet vil ganske så sikkert sitte i veggene lenge. Vi mener det er tre trygge og gode hunnkatter som nå snart skal ut på store omstillinger. Det blir ganske sikkert både merkelig, men også spennende.

 

Trygge og kontaktsøkende

Ojas Summertime

Med seg i bagasjen har de forhåpentligvis de erfaringer de må ha gjort seg her i oppdrettet. Livet i samkvem med sine søsken, mamma samt de andre kattene har ganske så sikkert lagt en føring for hvordan de vil kunne møte livet videre. Samtidig er de bærere av stolte gener. Vi tror de vil kunne utvikle seg til vakre eksemplarer av abyssiner katter Det er tre trygge og kontaktsøkende kattunger som nå skal finne nye veier å gå. Vi ønsker dem selvfølgelig alt vel, og lykke til på ferden videre. Det vil bli spennende å kunne følge.