Syv uker – og ut i det det fri, var tydeligvis temaet da Nubi bestemte seg for å introdusere ungene for verden utenfor kattungerommet. Plutselig kom hun bærende på den ungen etter den neste, ut i stua. Som om dette ikke var nok, finner Nubi så diverse leker, som hun prøver å tilgodese de små med. Veldig rørende!

 

Nefer og Harmony fikk i alle fall nok å konsentrere seg om. Harmony var helt i ekstase, og syntes at dette var noen artige lekesaker. Nefer ble først heller veldig ettertenksom, men noen skarpe henvendelser fra mamma Nubi brakte henne i vater igjen.

 

cimg1514Blue Horizon og broderen Blue Rhapsody fant imidlertid hele evenementet aldeles fortreffelig. De vandret rundt i stadig større tempo, og snuste inn alle ny inntrykk. Snart var de høyt og snart var de lavt. Dette forårsaket selvfølgelig at også mamma Nubi ble godt sysselsatt med å passe på!

 

Gutta finner friheten berusende og farter rundt i et herlig tempo, inntil kreftene såcimg1494 plutselig tar slutt, og de sovner der de måtte befinne seg, enten dette er på toppen av sofaen eller under. Det er i alle fall ingen ting å utsette på tillit og trygghet. Du verden, hvor mye det er som må undersøkes.

 

cimg1500Brødrene har blitt stadig mer like. Allikevel er det forskjeller. Blue Horizon er nok den som lager mest hodebry for mamma. Han må stadig vekk korrigeres med enn det ene og enn det andre. Blue Rhapsody er nok den lugneste av de to. Han er fortsatt den største og kan kanskje ende opp med å bli en rimelig stor hannkatt.

 

Det skal i hvert fall ikke stå på appetitten! Ungene eter godt. De har nå gått over på tørrfor og alminnelig kattemat. Nubi er vel nesten bluerhapsody-2122016ferdig med diing. Gutta hennes har i alle fall fått smaken på kattemat ispedd en og annen godbit som kjøtt og fisk. Det er formelig så de stønner, når de går fra bordet.