Vår hunnkatt Susanna er utrolig innbilsk. Det er helt utrolig, men hun går i løp og sender ut klare signaler om dette. Allikevel velger hun en kastrert hannkatt, som partner. Og ikke nok med det, etter parring ruller hun seg rundt og gir alle tegn på at hun er på vei. Når hun så møter en fertil hannkatt får han ingen oppmerksomhet, sannsynligvis fordi hun allerede oppfatter seg som drektig. Går det an å kunne være mer innbilsk?

Jomfrufødsel?

Kanskje er hun påvirket av julens budskap om jomfrufødsel? Ikke fordi hun selv er en jomfru, ei heller fordi hennes partner er det, men mest fordi partneren faktisk er kastrert og dermed ikke heller forplantningsdyktig. Allikevel velger hun denne partneren og oppfører seg som om det hadde vært en perfekt parring.

Fruktbarhet styres nok av høyere makter.

Å håpe på at dette skal kunne være fruktbart er nok å skulle sette sin lit til høyere makter. Susanna er nok muligens litt innbilsk. Men det å skulle påføre seg en drektighet men en kastrert partner kan vel kanskje være å dra det for langt? Men hvem vet? Muligens har vi i vente en innbilt fødsel med en foretrukken, men allikevel ikke fertil partner.