Susanna er en aldeles herlig katt. Hun ble født 1 april 2021, på Brøttum, Hedmarken, Norge. Nei, det ble ikke noe aprilsnarr. Nedkomsten var virkelig og Susanna er i ferd med å utvikle seg til et fantastisk fruentimmer.

Susanna er en fawn abyssiner katt. Ikke bare har hun fagre farger og en herlig tikking. I tillegg har hun et aldeles deilig temperament, man kan nesten håndtere henne hvordan som helst, hun godtar det meste. I sin kattunge periode kunne hun se rett så sårbar ut, med sine svært så uttrykksfulle øyne. Hennes blikk har etter hvert blitt alt mer omsorgstagende  og kjærlig.

Susanna von Reich.

Susanna von Reich er ei aldeles herlig kosekatt. Sent eller tidlig er hun alltid klar for litt kos. Det er faktisk ikke slik at hun kun vil motta kosen, nei, hun er i høyeste beredskap til også å bidra til samværet. og er det hele først i gang, ja, så stopper hun heller ikke med det første. Susanna er en katt med mye følelser! Hun har også mye å gi!

Bestevenner.

Denne herlige hunnkatten er en blondine i aby verden. Det er allikevel ikke slik at hun krever dørene åpne, eller at noen sørger for regningen. Nei, Susanna vet å si fra dersom ikke saker går greit. Allikevel vet hun å finne sin plass i hierarkiet. Denne herlige katten kom til oss sammen med Remi. De to er nærmest bestevenner og er i fortsatt deilig lek og øvelser. På litt sikt er det allikevel nødvendig å måtte skille de to. De er rett og slett for nære slektninger!

Susanna må kunne være sin tilkommendes drøm, i alle fall fremstår hun slik, så langt. Med sitt kjærlige temperament og sine elskelige utstrålinger er det troligvis vanskelig å kunne finne en mer kosete katt. Skulle hun få unger en dag blir det spennende å se. Sannsynligvis vil hun nærmest «bære de på gullstol». 

Se også: Det er katteutstilling