Sommeren er ikke over selv om vi skriver august. Det er kanskje denne tiden på året som er den aller beste for å bedrive uteliv. Strandliv i august er i alle fall hva våre katter kan sette pris på. Da kan man oppleve å ha stranden for seg selv og bare nyte av bølgeskvulp og måkeskrik.

Strandliv i august – tilværelsen ble svært så åpen!

Leken går godt blant gode venner.

Noe av det fine med å bo på en øy er at man alltid kan finne en leside. Vi fant også le for vinden denne dagen og kunne dermed nyte augustsolens stråler. Kattene var riktignok bare sånn passelig tilfredse, men tødde opp litt etter hvert. Katter liker jo ikke store åpne plasser, men er mer bekveme med å luske langs kanter og mer tildekkede områder.  På stranda blir jo tilværelsen svært så åpen!

Passelig bekveme med åpenheten.

Nubi ligger «på reiret».

Nå er ikke våre katter av de mest ihuga bloggerne, og følgelig har de sannsynligvis ikke behov for å brette ut alt via nettet. Om det var dette eller annet vites ikke helt, men faktum er det tok litt tid før de ble sånn passelig bekveme med åpenheten på stranda. Nubi f.eks. la seg like godt til rette i en busk (lik en and) og lå der å «ruget på reiret». Dette riktignok føre hun vandret stolt ivei for å utforske stranda videre.

Nefer – en ekte blondine!

Nefer elsker å være ute

Nefer er jo den av våre katter som virkelig kan fremstå med et bydende oppsyn. Da er hun fullblods abyssiner! Det er jo da nesten ikke til å tro at hun egentlig er svært så forsiktig og myk. Hun elsker å bli kost og stelt med, og kan til og med sette pris på litt pelsstell. Nefer elsker oppmerksomhet, – men så er hun jo også blondine. Det var hun også denne dagen.

Villdyret Harmony!

Harmony blir litt villdyr
Harmony på strandvakt.

 

Den som fremsto som en riktig abyssiner denne augustdagen, det var Ojas Harmony! Harmony er vår vakre viltfargede hunnkatt, en datter av Nubi og Skimmerdal’s Elvis. Harmony var ikke bare herlig glinsende viltfarget i pelsen, men kunne gi inntrykk av å være rett så viltfarget også i uttrykket. Harmony er den av våre som trives best inne. Allikevel, denne dagen kom hun ut (i dobbel forstand). Hun fremsto nærmest som katteverdens svar på aktørene i Bay Watch, der hun spankulerte blant fjæresteinene.

Ojas Harmony i fjæra

 

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.