S*Tarjei’s Prince Emorio (aka Gustav) ble hentet fra Gustafs i Dalarna, Sverige. Han var en godlynt viltfarget hannkatt. Hans foreldre er, far:  SC S*Aucuparia’s Byzantion og mor er CH S*Tarjei’s Corona. Gustav ble født 21 desember 2016.

Prince Emporio, vårt nye familiemedlem.

Prince Emporio ble til daglig kallet Gustav her i huset. Så kom han også fra Gustafs, Dalarna i Sverige. Denne unge abyssiner hannkatt viste seg frem med et herlig lynne og var en skikkelig godgutt. Gustav har tydeligvis hatt en meget god oppvekst i Tarjei’s oppdrett. Gustav fremstod  med en dyp vakker under farge og en herlig tikking. Med sine utrolig vakre øyne ble han et vakkert tilskudd til vårt lille oppdrett.

Gustav nøt livet på grønn eng.

Intensjonen var at Gustav etter hvert skulle bli brukt i videre avl. Gustav levde nok et godt liv, i det korte livet han fikk. Men allikevel hadde nesten ikke livet startet for Gustav, før han måtte forlate det, så altfor, altfor tidlig.

 

Til minne om vår kjære Gustav.

Gustav var for oss en helt spesiell katt. En fantastisk godlynt, sosial og trivelig katt. Vi hadde store planer med Gustav. Dessverre kunne ikke de realiseres, da Gustav ble syk og døde 25 juli 2017. Gustav ble bare drøye 7 måneder gammel. Vi takker for at vi fikk anledningen til å leve sammen med ham. Tenk at en liten katt kan skape et så stort tomrom etter seg.