S*Prince Emporio (Gustav)har vært rimelig sjuk i noen tid.
Harmony og Gustav.

S*Prince Emporio (Gustav) har vært rimelig sjuk de siste ukene. Fortvilelsen har vært stor. På tross av x antall matvariasjoner og veterinærkontakter, ville han ikke tilfriskne. Fra å være en frisk og opplagt ung hannkatt som gladelig vandret ut på tur, ble han ganske raskt forvandlet til en stakkarslig

Gustav jager fluer.

liten pjusk, som helt tydelig ikke hadde det bra. Gustav mistet ca. 500 gram på fire uker. I stedet burde han ha lagt på seg i samme periode. Vi var fortvilet!

 

Gustav skrantet.

Det ble besøk på veterinæren, med både blodprøver og annet. Etter mye om og men, med prøver som måtte tas på nytt, og prøver som dro ut i langdrag. Prøvene ga intet utslag og spørsmålene hang faktisk dirrende i luften. Samtidig skrantet Gustav veldig.

Gustav i friluft.

 

Gustav hadde diaré. Den var ikke til å stanse.

Gustav hadde diaré. Den var tilsynelatende ikke til å stanse. Det som kom ut var stort sett bare slimklumper og litt blod. Selv var han faktisk ganske så apatisk, men samtidig kunne han i blant være temmelig opplagt og leken. Dagene gikk uten at svarene kom. Klinikken hadde klart å destruere en av prøvene. Med iherdige forsøk klarte vi å snu (eller rettere sagt stabilisere) vektreduksjonen. Men for en stund ble det heller ikke mer. Vi satt bare å avventet resultatene fra veterinæren., og fryktet det verste.

 

Gustav og Harmony = sant!
Gustav og Harmony = sant!

Etter bortimot to uker ble omsider Gustav satt på antibiotika etter at alle blod- og avføringsprøver ikke ga noe utslag. Om det var diagnostiseringen, veterinæren, medisinen eller ønsketenking, vites i skrivende stund ikke. Faktum er allikevel at doktorene har blitt svært så restriktive med antibiotika (forståelig nok). Allikevel, etter et par, tre timer etter første injeksjonen kom livet tilbake hos Gustav. Plutselig var det liv i øynene, plutselig var han svært så delaktig i kos og samkvem. Gustav hadde vent tilbake!! Om det vil vedvare, gjenstår å se. Vi lever fortsatt i håpet!

 

Harmony og Gustav et spennende par?
Harmony og Gustav et spennende par?

NO*Ojas Harmony, en kjærlig omsorgskatt, som hele tiden har vært så kjærlig i forhold til Gustav. Når han har hatt energi til det, så har de løpt rundt, omfavnet, lekt, bitt og stelt hverandre. Ojas Harmony, er en skikkelig harmonisk katt. Hun har tatt omsorgen om alle de kattunger vi har hatt i huset. Hun er en skikkelig omsorgskatt. Samtidig har Gustav vist seg som en meget godlynt og ivaretagende ung hannkatt. Vi ønsker at de vil kunne få det til.

Om noen har råd eller tips er de hjertelig velkommen til å ta kontakt. Vi håper at antibiotika kuren vil kunne endre det hele.

NB! De andre kattene er ikke påvirket!