Det er siste hele dagen søsknene har sammen. I morgen kveld vil det være en mindre. Det er svært emosjonelt og rørende. Kattene vet jo ingen ting om dette, men man kan jo undre seg om de allikevel skjønner noe?

Søker varmen fra hverandre.

Nå ligger de tett sammen med sin halvsøster Harmony, og søker varmen fra hverandre. Harmony har hele tiden vært en fantastisk storesøster for de små. Når mamma Nubi har trengt en pause, har Harmony trått til som en super Nanny, og sørget for oppfølgingen.

 

Samspillet går mot sin slutt.

 

Ojas Blue Horizon (Harry) gjør svenske av seg. Ganske så sikkert, vil han bli tatt godt i mot. Ganske så sikkert vil han bli kost med og stelt med, – ganske så sikkert vil han finne seg til rette i sitt nye hjem. Om noen uker vil han knapt kjenne igjen oss, eller sine søsken, som søsken. Det er slik det skal være. Det er slik det er.

 

Blue Horizon – den førstefødte.

Ojas Blue Horizon var den første fødte i Nubis andre kull. Det skjedde tidlig på morgenen, nærmest natten. Han skulle vise seg å være den minste i dette kullet. Allikevel har han senere vist at han har livets rett. Frisk og sunn har han fremstått. I tillegg har han stadig mer tatt kommandoen, over både det ene og det andre. Ikke minst i forhold til sin bror, Blue Rhapsody.

 

En fantastisk katt.

Vi er overbevist om at han videre vil få det godt. Denne katten elsker å få oppmerksomhet og å bli stelt med. Vi er temmelig sikre på at han vil bli skjemt bort. Vi ønsker ham alt godt på den videre ferden. Livet er åpent, og livet gir så mange muligheter. Vi vil selvfølgelig det beste. Takk for alt du ga oss, av glede og av krav.

BLUE HORIZON, DU ER EN FANTASTISK KATT.