Sommer nattens leende-en midtsommernatts drøm!

 

P1020462
Sommer nattens leende-en midtsommernatts drøm!

Et skikkelig sommer eventyr! Det nordiske lyset skaper natt om til dag. Det blir lysende netter, som sammen med årets nærmest tropiske forsommer varme skaper rammen rundt vårt lille oppdrett og de nærmeste begivenheter.

 

Samtidig går våre to drektige hunnkatter og venter! Det er Nalea’s Alessa (aka Nubi), som er første til pers. Deretter kommer Ojas Harmony.

 

P1020415
Det har vært lange og gode middagshviler

Gjennom tropevåren vi har opplevd her i år, har våre to flotte hunnkatter samtidig gått drektige. Dette har ikke vært bare lett, noe som også har avtegnet seg i deres sovemønster. Det har vært lange og gode middagshviler på dem begge.

 

Lysende netter til tross, – dette kommer til å bli spennende. Det kan bli et sommer eventyr uten like! Vi håper bare at det ikke skal forbli et eventyr eller drama, men faktisk en drøm som går i oppfyllelse Eller kanskje aller helst, en midtsommer natts drøm, som blir til virkelighet!

 

 

En ny epoke.

Nå går allikevel svangerskapet mot slutten, i alle fall for Nubi. Om en ukes tid regner vi med at det meste er overstått. I alle fall hva det gjelder svangerskap. Senere følger Harmony. Da starter det en ny epoke for dem begge, som heter fødsel og oppfostring. Det skal bli spennende å følge den videre utviklingen, ikke minst med de små.

 

Ikke et eventyr, eller drama, men faktisk en drøm, som blir virkelighet!

Alt er moro.

Rundt det hele svirrer vår nye hannkatt, S*Cat Claw’s Master-Piece (aka Oliver), som for tiden synes at alt er bare moro. I tillegg vår elskede ”tante” Nefer”, som nok ikke synes at alt er like gøy! Som om dette ikke skulle være nok, kommer Ophelia dalende ned i det hele.

P1020445
Nefer synes nok ikke at alt er like gøy

Lysende netter til tross, – dette kommer til å bli spennende. Det kan bli et sommer eventyr uten like! Vi håper bare at det ikke skal forbli et eventyr eller drama, men faktisk en drøm som går i oppfyllelse. Eller kanskje aller helst, en midtsommer natts drøm, som blir til virkelighet!

Vi håper bare at ikke det er et esel involvert! (Som i den originale ”En midtsommer natts drøm”).