NO. Ojas Summer Dream er virkelig en drøm av en katt! En helstøpt katt av sine foreldre Susanna von Reich og Prince of Lovely Asta. Hun ble skapt som en midtsommer natts drøm i Stockholm. Nedkomsten skjedde 05-07-2023 . Summer Dreams mamma, er ei vakker og hengiven katt, med et svært så spesielt uttrykk. Hun kan nesten virke litt melankolsk i blikket. Allikevel, det er intet leit med hennes avkom.

Ojas Summer Dream er virkelig en herlig katt. Hun kverner bare man ser på henne. Aktiv er hun hele dagen, og halve natta. Spesielt har hun lagt sin elsk på en liten leke fisk. Den kan holde henne sysselsatt i timesvis. Summer Dream er ei blå abyssiner jente. Selv om hennes mamma kan ha litt «blues» i sitt uttrykk, er det ingen ting som tyder på at dette har gått videre. Foruten at hun faktisk er,  en blå abyssiner.

Apropo midtsommerdrømmer.

Livet som oppdretter kan kunne innebære mange prøvelser.

Når disse også skal kunne ta nattefreden i fra en kan man kan det hende at man undrer seg over hvor man er på vei.

I denne drømmen var oppdretter i lag med en annen «crazy cat woman» på noe så utrolig som en katteauksjon! Auksjonen var til alt overmål til, for å selge katter fra Ukraina. De to hengivende katte damene endte til slutt opp med et tilslag på ca. 15 katter,  – hver seg!

En drømmeauksjon.

Joda katter og kattehold kan på mange måter være en drøm for mange. Å huse en katt har også vært en drøm for husets oppdretter i mange år.

Ungene nyter felleskapet.

Men nærmere kontakt med kattevenner kunne imidlertid helle kalt vann i årene på våre auksjons damer. De kunne fortelle at i tillegg med auksjonspriser ville det beløpe seg betydelige beløp i forhold til import og offentlige avgifter osv.

Merkelige drømmer.

Det er ikke videre merkelig at man kan våkne svett og sliten av å plutselig sitte med favnen full av katter fra en drømmeauksjon. Allikevel – når man våkner svett og omtumlet etter å ha vært igjennom sitt livs auksjon, for deretter å stå igjen med 15 katter etter endt auksjon, da kan det kanskje ikke kunne bli mer Halloween en det!

Drømmer kan være så mangt!