Showtime for Gustav (Prince Emporio)!
Gustav (aka Prince Emporio)

Showtime for Gustav (Prince Emporio)!  Han var i helgen på sin første visning. Det foregikk i Torvbyen, Fredrikstad, like utenfor dyrebutikken og satt i scene av Royal Canin, som hovedsponsor.

Mange, – veldig mange var innom i løpet av fire timer. Det var stor interesse blant de besøkende, unge så vel som eldre. Mange gode skifter ble utvekslet, av både minner og drømmer.

 

Gustav møtte sitt publikum.

Gustav fikk i denne sammenhengen stor oppmerksomhet, og mange undret seg over

Gustav møtte sitt publikum.

hvilken rase dette kunne være. Gustav selv møtte sitt publikum med stor sosial ro, men etter hvert som timene skred, ble nok også hans energi tappet. På slutten var det bare strek-øyner å se, og Gustav tok seg ganske enkelt en liten blund.

 

Gustav gjorde det bra.
Gustav gjorde det bra.

Selv om Gustav kun er knappe fire måneder må man kunne si at han taklet kjendisstresset bra. Det ble mange hyggelige møter mellom besøkende og kattene som deltok. Dette er tydeligvis et veldig godt lavterskeltilbud som faktisk inviterer til større satsning på informasjon om kattehold og det å leve med rasekatter.

 

Vinneren strålte opp…

Det ble ingen kåring av den enkle grunn at dette heller ikke var en konkurranse. Vinneren ble nok alle de som strålte opp i møte med fine katter. Noen barn var klare til å ta med en katt hjem, mens foreldrene realistisk prøvde å forklare at det nok ikke var mulig akkurat nå.

 

Vennskap og kontakter.

I tillegg til de besøkende ble det også en trivelig mulighet til å stifte nærmere bekjentskap med andre folk i oppdrettsmiljøet, på tvers av

Gustav møtte folk.

katteraser. Mange nye vennskap og kontakter vil kunne oppstå på denne måten. Vi har alltid funnet dette berikende.

 

De som gjør dette mulig.

En stor og helt nødvendig takk må også rettes til Royal Canin og Dyrebutikken som faktisk er to deltakere som muliggjør slike arrangement. Joda, de driver også butikk, men faktum er nok at uten deres støtte, ville slike promoteringer av rasekatter ikke funnet sted. Svært hyggelig er det også at så mange frivillige stiller med sine katter for å fremme interessen for kattehold.