Vår nye hannkatt! S*Cat Claw’s Master-Piece.

Oliver24mai2018
S*Cat Claw’s Master-Piece.

Vår nye hannkatt, S*Cat Claw’s Master-Piece (aka Oliver) viser seg å være en riktig herlig hannkatt! Noe annet hadde vi heller ikke tenkt, da vi gikk til det skrittet å bestille han. Oliver viser seg,så langt, å være en skikkelig god og godt sosialisert katt. Med et enkelt ord kan man si at han er menneskekjær, men er heller ikke fremmed for de andre kattene.

 

Han holder på med sitt.

Fortsatt er han faktisk en kattunge. Han blir naturligvis satt på plass av de andre kattene. Allikevel, dette er noe han tydeligvis aksepterer. Halen står allikevel godt i været og Oliver viser ingen tegn på underlegenhet. Som en klok katt lar han damene frese, for så å holde på med sitt.

 

Et mester stykke på eik!

Oliver på stubben 24 mai 2018
Et mesterstykke på eik.

Så langt er det trening i å gå med sele og bånd. Oliver får et bratt innlæringskurve, men det virker allikevel som han takler dette godt. Tydeligvis er det godt å komme litt ut, i varmen, for så å nyte ettermiddagsbrisen på eikestubben.

Det er merkelig dette, med hva som binder en til bakken. Oliver er et mester stykke, i denne sammenheng, på eik. Eikestubben representer en flere-hundreårig tilværelse, samtidig er abyssiner-katter blant våre eldste katteraser. Oliver vil således kunne være en videreføring av den urgamle historien, med røtter dypt nede i historiens dunkel. Vi står alle på noen andres skuldre, når det gjelder avl og videreføring av abyssineren. Det hele er faktisk et resultat av samarbeide og forventninger.

 

Oliver har stolte aner!

Oliver24:52018
Oliver har stolte aner!

Oliver har stolte aner i sin slektshistorie. Det vil bli spennende å skulle følge denne historien videre. Tanken er jo innlysende! Vår nye avlshann i kombinasjon med våre allerede tilstedeværende fruen-timmere. Fremtiden vil vise hva som blir mulig. Men hva vi tenker og hva som blir resultatet, det er ikke mulig å forutsi. Allikevel, forhåpentligvis blir det fruktbart.

 

Snart vil han også få følge med en herlig hunnkatt på sin egen alder som snart vil kunne bli en del av vårt lille oppdrett. Ophelia er på vei!