Remi von Reich (N) er en stormvind!

Remi er en stormvind, i alle fall vil han godt kunne fremstå slik. Det er så mye liv i denne gutten. Og ikke virker det heller å kunne avta. Noen ganger undrer vi faktisk om han har ADHD, altså er hyper aktiv. Remi er som en stormvind som farer rundt, men han kan også være den deiligste, mest kosete og avslappede. Men når han er i vigør er det nesten som om vi må melde det inn til Meteorologisk Institutt.

Kraftfull, spenstig, men også myk!

Remi har noen vakre uttrykk som kommer til syne ganske ofte. Han kan sette blikket på deg på en måte, som kan gjøre en ganske så spak. Men fra tanke til handling er det ganske så kort vei hos denne karen. Med sin tette, spenstige og muskuløse kropp, kan han nok bli en utfordring for både katter, inventar og miljø. Remi er kraftfull, spenstig, men også vakker, herlig og myk.

En herlig fertil innekatt.

Remi er en fantastisk herlig hannkatt. Det er som noen har sagt, – man har ikke hatt katt, før man har en fertil hannkatt. Det kan bety mye markeringer og deilige duft punkter. I alle fall dersom man er en fertil hunnkatt. Hannkatter leverer jo gjerne sine visittkort hvor som helst, egentlig. 

Når hunnkattene løper en ned!

Det hele er et eksempel på naturens ordning med invitasjoner for å kunne videreføre sine herlige gener. Allikevel, har man fertil hannkatt er det vel bare et spørsmål om hvor lenge man holder ut. Det gjelder i alle fall dersom det er snakk om innekatt. Markeringa kan faktisk sette seg i klær og fottøy.  Når man går til butikken og de lokale hunnkattene nærmest løper en ned, det er da man kanskje vet at grensen er nådd. Remi er alltid åpen for damer! Skulle han høre en kattedame kalle, ja, så er han absolutt tilstede.