Vårt nye tilskudd i hjemmet er fra Dalarna i Sverige. Hans navn er Prince Emporio og kommer fra Tarjei’s oppdrett, Gustafs i Dalarna, Sverige. Her stiller han i sin vakre viltfargede pels, med påført neonbelyst prinsekrone. Tanken er at han skal kunne bli vår nye avlshann.

 

Prince Emporio blir Gustav.

Til daglig vil han bli kallet Gustav. Vårt nye familiemedlem har blitt tatt svært godt imot av så vel katter som mennesker. Selv er han

Gustav – en herlig katt.

en fantastisk godt sosialisert katt med et utrolig godt lynne, noe som kommer svært tydelig frem i samspill med både katter og folk.

 

Gustav & Harmony = sant!

Gustav har spesielt funnet tonen med Harmony, noe som også fremstår som gjensidig. De to leker godt i lag og sover sammen. Etter hvert vil det nok forhåpentligvis bli noe mer. Enn så lenge skal Gustav bare få være, leve, kose seg og leke. Han er i alle fall en svært så menneskekjær og trivelig katt, som kommer en løpende i møte etter dagens eller nattens adskillelse.

 

En herlig katt.

Gustav, vår nye grunnstein.

Gustav ble født rett føre jul i 2016 og er således klar for utstilling senere i år. Det skal bli spennende å høre dommerens avgjørelse og begrunnelse. Uansett synes vi at han er en deilig katt, med et herlig lynne, noe vi håper han vil fortsette å være. Det skal bli spennende å følge hans videre utvikling. Med sine utrolig vakre øyne titter han så langt nysgjerrig ut på omgivelsene og synes det meste er spennende og morsomt.

 

Gustav vil om alt går som vi håper, bli den nye grunnsteinen i vårt lille oppdrett. Fra før er det Nubi, nå vil det også kunne bli Gustav.