Nubis andre kull, Ojas Blue Horizon og Ojas Blue Rhapsody har allerede blitt tre dager gamle.  Fortsatt er vi i tvil, om det å skulle kjønnsbestemme de to. Vedrørende pelsfarge har vi nok etter hvert landet på blå. Men ser man på bildene, kan de faktisk fremstå som viltfargede. Bilder kan bedra, det vet vi jo. I dagslys, i den grad det er noe slikt for tiden, ser man tydeligere blåskjæret demre.

 

For øvrig ser det ut som om de er i rivende utvikling. Det er faktisk lite å si på matlysten og Nubi må ha kraftfor i pattene, ungene legger på seg rundt 25 gram pr. dag. Det var også en vektforskjell ved fødselen. Den første var den letteste mens nestemann var skikkelig rund og god. Dagene går til å sove og drikke og det passer jo bra inn i årstiden.

Plipp 3 dager
Ojas Blue Horizon 3 dager
Plopp tre dager gammel
Ojas Blue Rhapsody tre dager gammel

Nubi er en pliktoppfølgene mamma for sine små, samtidig som hun allikevel tar seg tid til å besøke Nefer og Harmony på utsiden av kattungerommet. De to sistnevnte har på siste tiden for det meste vært opptatt med å løpe, så her er det full fart hele døgnet. Allikevel ble både Nefer og Harmony litt rare når Nubi kom ut første gangen. De skjønner nok at noe skjer, men klarer vel ikke helt å få tak i innholdet. Etter hvert skal de jo få komme å hilse på de små, men det blir nok en stund til.