Oliver (aka S*Cat Claw’s Master-Piece) ble i helgen International Champion. Det hele foregikk i Forshaga, Värmland. Det ble en varm helg med syden temperaturer uten dørs og med Afrika temperaturer innen dørs. Abyssiner katter er jo varmekjære dyr. Det var allikevel tydelig at dette kunne bli i meste laget, både for dyr og mennesker.

P1040129-kopi

 

Oliver, en skikkelig leve-katt.

Oliver er nok en skikkelig leve-katt. Selv om bilturen til Karlstad nok var i meste laget skulle det vise seg at hotell-livet var helt perfekt. Herlig å bare kunne svinse rundt på hotellrommet samt luksusen å ligge på myke senger og hvite laken. I tillegg det å ha både matmor og matfar helt for seg selv, da kan det nesten ikke bli bedre.

 

Hyggelig å møte gamle og nye kattevenner.

P1040146-kopiDet var hyggelig å få anledningen til å møte gamle og nye kattevenner. Det er jo ofte slikt at det er på utstillinger som kontakter knyttes og gode relasjoner oppstår. Spesielt var det trevligt for Oliver å få et nytt møte med sin uppfödare Susanna Wallebo. Hun fulgte også nøye med på bedømmingen, og kunne i tillegg bidra med noen gode tips og grep for visningen. Selv hadde Susanna med Olivers søster, som også var med på utstillingen.

 

Les også:S*Catclaw’s Masterpiece.

 

Fornøyd med helgens resultater.

P1040104-kopi
Kattedommer Helene Lis og dommerelev bedømmer Oliver

P1040156-kopi

Resultatene fra bedømmingen må kunne sies å være svært så bra.. Lørdagen brakte CACIB, hvilket må sies være rent gresk for mange. Faktum er at det ikke er gresk, men fransk! CACIB er en forkortelse av Certificat d’Aptitude de Championat International de Beauté”. For å oppnå tittelen Internasjonal Champion må en katt ha blitt tildelt 3 CACIB av 3 forskjellige dommere i 2 forskjellige land. Dette kommer etter at man har blitt Champion i sitt hjemland.

P1040109-kopi

 

Søndagen brakte for Olivers del, et nytt sertifikat og dermed var han International Champion.

Begge dagene ble han også tildelt Nominasjon til Panel. I panelet måtte han dessverre gi tapt til konkurrentene. Vi må allikevel kunne si oss svært så fornøyd med helgens resultater.

 

Borte bra, men hjemme best.

Oliver fikk vist seg fram som den trygge og godlynte hannkatt han er. Han tåler jo det meste, der han blir håndtert og undersøkt fra den ene til den andre. I tillegg er det jo mange lyder og til dels høyt lydvolum i slike haller. Oliver viste seg å tåle det meste. På slutten av helgen var det nok allikevel godt å komme hjem.