Oliver, aka IC S*Catclaw’s Master-Piece var til bedømming på Østfoldkattens utstilling i Rakkestadhallen 2019. Det ble bedømminger i to dager, med forskjellige dommere. Lørdagen var det Glenn Sjöbom, Sverige som var dommer. Søndagen var det Francesco Cinque fra Italia.

 

Oliver gjorde det bra, begge dager.

P1040394

Oliver gjorde det bra, begge dager og fikk resultater på Exellent 1 og svært gode tilbakemeldinger. Dommerne er jo opptatt av eksteriør, samt at katten fremstilles i god kondisjon. Oliver er jo også en fertil hannkatt i meget god kondisjon, med en kort og god pels med en varm underfarge samt en deilig tikking, og en sterk og muskuløs kropp. I tillegg har han et aldeles herlig lynne. Oliver er den nesten perfekte kosekatt, i tillegg har han også et vakkert ytre som korresponderer med de vedtatte reglene for hvordan en viltfarget abbyssiner og fertil hannkatt skal se ut.

 

Oliver ser gjerne ut, – men helst etter damer.

P1040402

Oliver ser jo også gjerne ut, – men da helst etter damer. Slik er det å være en fertil hannkatt. Oliver vet allikevel å benytte seg av oppmerksomhet, hvor hen den så kommer fra. Oliver er en katt med et utrolig herlig lynne. Han kommer jo også fra et ”møblert hjem” og har ganske så sikkert hatt en trygg og god oppvekst hos Susanna Wallebo, Sverige. At så Oliver begynner å flørte med dommeren er derfor ingen overraskelse. Kattedommer Francesco tok allikevel dette sporty. Dommer Glenn Sjöbom ga også herlige tilbakemeldinger på lørdagen.

Oliver har blitt International Champion!

Far og datter på samme utstilling.

P1040398
Far og datter på samme utstilling.

Far og datter på samme utstilling, det var tilfellet i Rakkestadhallen. NO*Ojas India og eier Hege Dehli Delmann stilte sammen med IC S*Cat Claw’s Master-Piece og eier Liss Overgaard.. Ojas india er enn så lenge en kattunge, allikevel , denne katten er i voldsom utvikling. Det skal virkelig bli spennende å følge henne videre.

Mamma Nubi betjener flere generasjoner.