Ojas Wild Temptation
Ojas Wild Temptation

Så kom dagen da vi måtte si farvel. Ojas Wild Temptation reiste i vei med sin nye matmor, på vei til sin nye familie, med muligheter for nye gode relasjoner og nye opplevelser. Det er allikevel med sorg vi sier farvel til denne karen. Tenk at man kan bli så festet til en kattunge!!

 

Wild Temptation er som navnet tilsier en fristelse av en viltfarget hannkatt. Med sitt fantastiske godslige lynne og sitt store sosiale behov har han virkelig fremstått som en herlig ungkatt. Det er som en vegg som er borte i heimen, med hans avreise. Minutter etter at han reiste ble resten av kattene veldig stille. Så begynte mamma Nubi sakte å kalle, deretter Harmony som søkte og søkte. Nubi går fortsatt rundt og søker og kaller. Allikevel er det til ingen nytte. Wild Temptation har reist for godt.

 

Kjære Wild! Vi er takknemlige for tiden vi fikk sammen, for all gleden og kosen du gav oss, og for all livsglede du delte med oss. Det er sjelden trivelig å måtte skilles. Vi ønsker deg alt godt med håp om at du måtte finne deg vel til rette i ditt nye hjem i Bremanger. Dine avtrykk vil alltid være igjen her hos oss.