Potespor på skjermen.

Ojas Summer Dream følger med.

Ojas Summer Dream elsker å følge med på nettet. Hver morgen, når huset våkner i grålysninga, er hun på plass som en rakett. Spesielt liker hun å følge med på muse pekeren, men også de daglige nyheter. Extra morsomt er det nok allikevel med kattevideoer.

Kattevideoer er spesielt gøy.

Summer  Dream  er ikke den som tar et nei for et nei. Da kommer hun tilbake i det uendelige. Hun har tunnelsyn, når hun vil noe. Enten rett på sak, eller smygende en lur omvei. Allikevel, hun skal til målet. Så blir også skjermen preppet med potespor.

For å komme henne i møte finner man frem noen opptak av katter. Noen kattevideoer er jo bare koselige eller morsomme, mens andre kan virke temmelig skremmende. Det virker ikke som om denne unge damen lar seg skremme. Blir det for voldsomt, vender hun bare hodet litt vekk, men hun følger nok med i øyenkroken.

Naturprogrammer er toppen.

Vi har også hatt andre kattunger som har kost seg med skjermtid. Da kanskje spesielt naturprogrammer. Da har de sittet helt oppslukt og tydelig fulgt med på filmen. Det gjelder enten det var om fugler eller store katter fra Sør-Amerika.

Potespor på nettet?

Snart kommer kanskje kravet om egen fjernkontroll eller passord?

Skjermen på oppdretters Mac er i alle fall full av potespor etter ivrige katteføtter, – på jakt.

Kattene elsker jo å være med på det eierne driver med. Som for eksempel å vandre over tangentene. Bare pass på tastaturet, ellers kan man havne på totalt ukjente steder!