Ojas Jazz var på kattevisning på Zoo Hjørnet i Østfoldhallen. Dette er dyrebutikken vi elsker å besøke. En fantastisk service og med et herlig personale. Når man i tillegg kan krydre besøket med egen katt, og med besøkende i butikken som gjerne ville se på kattene, da kan det nesten ikke bli bedre. Visningen ble sponset av Royal Canin.

 

Ojas Jazz – en fullblods abyssiner.

P1040042
Ojas Jazz en fullblods abyssiner.

Ojas Jazz er en viltfarget abyssiner hunnkatt. Hun er en fullblods abyssiner. Det vil si at hun har sin korte, men tette pels, av god kvalitet, med herlige farger og en deilig tikking.

Tikking er jo et kjennetegn på abyssiner katter. Det betyr at hvert hårstrå har mange fargebånd, som til sammen lager et herlig mønster i pelsen. I tillegg skal gjerne underpelsen være av en varm nyanse. Ojas Jazz har begge deler. Med sine grønne øyne og sitt herlige gemytt ser vi virkelig frem til hvordan hun blir som voksen.

 

Jazz elsker opplevelser.

P1040040

I tillegg til sitt vakre ytre må man kunne si at hun også har et deilig indre. Jazz er katten som elsker opplevelser. Hun er nysgjerrig på det meste, men også en skikkelig kosekatt. Abyssineren kommer spesielt godt fram fordi hun ikke ber om kos, – hun krever det. Da kommer hun bare hoppende opp og vil ha stell og omsorg. Det er virkelig ingen tung byrde å gi henne det.

 

Jazz bare en ungkatt.

P1040019

 

Enn så lenge er Jazz bare en ung katt. Abyssinere vil kunne fortsette å utvikle seg frem til to-tre års alder. Det skal bli spennende å følge hennes videre utvikling. Allerede nå får hun gode tilbakemeldinger på dommerbordet. Ojas Jazz er datter av NO* Nalea’s Alessa (aka Nubi) og S*Cat Claw’s Master-Piece (aka Oliver). Det tydelig at hun har arvet litt fra dem begge.