Ojas Jazz er en herlig katt, med mye å meddele. Det er aldeles merkelig hvor mye lyd som finnes i denne hunnkatten. Hun prater og hun hviner. Jazz hyler og hun kaller. Hun knurrer og hun maler. Vi har noen ganger tenkt at hun kanskje burde begynne i et kor? Samtidig er hun så tilstede hele tiden. Hjertelig opptatt av hva som skjer. Den minste lille nyhet – og Jazz er straks på pletten.

 

En vakker utgave av abyssiner.

Jazz 27:8 2019

Allikevel er det to gir på denne katta. Enten er det full fart, eller så er det også soving. Katter sover jo største delen av døgnet. Men, i forhold til Jazz har vi faktisk lurt på om det stemmer. Jazz er en deilig hunkatt, som datter av Nubi og Oliver. Med sin vakre viltfarge og sine stadig tiltagende grønne øyner, fremstår hun som en vakker utgave av abyssiner.

se også: Ojas Jazz på kattevisning.

 

Nysgjerrig og undersøkende.

Ojas Jazz, 10 uker
Ojas Jazz.

Ojas Jazz er sosial og nysgjerrig. Kommer det noe nytt inn i huset, må det straks undersøkes og utforskes. Jazz er også stadig vekk å se i forhold til lille Victory. Der er hun allikevel svært så forsiktig og tilbakeholden. Victorys mamma, Nubi, som også er Jazz sin mamma, lar henne ha tilgang og er overhode ikke stresset på de besøkene. Jazz lukter og slikker for så å gå videre.

Ojas Jazz-kopi

Når hun sover, ja så sover hun.

Jazz elsker å leke, men når kreftene tar slutt så er det også siesta. Når hun sover, ja så sover hun. Det er som om noen har trukket ut kontakten. Etter få sekunder er hun tydeligvis i en annen verden. Da er det drømmene som tar overhånd. Hun snorker og hun rykker. I blant er det faktisk med små grynt eller pip i det hele. Jazz har tydeligvis mye hun må bearbeide. Det lover jo godt all den stund kroppens reparasjoner faktisk foregår i søvne.