Harmony venter kattunger!

 

P1010647
Harmony venter kattunger.

Harmony venter kattunger. Det er det ingen tvil om. Allikevel må det kunne sies at hun er ganske så sprek, til tross for hennes situasjon. Harmony løper ivei, hopper og spretter til tross for at hun faktisk er høygravid. Nå kan det ikke være lenge før! Vi regner med at det meste vil kunne være avklart i løpet av en ukes tid.

 

Spenningen er til å ta og føle på.

 

P1010648
Spenningen er til å ta og føle på!

Spenningen er til å ta og føle på. Vil fødselen gå greit? Hva vil kunne bli resultatet? Blir det blå, blir det vilt? Eller hva kan det bli? Mulighetene er mange, så langt. Det beste vil i alle fall være at det hele går greit og at ungene vil være livsfriske og aktive kattunger. Det skal bli spennende å få oppleve Harmony i mammarollen. Til nå har jo hun vært den som har tatt seg av de små, selv om det ikke var hennes egne. Nå rykker det hele tettere innpå, blod er jo tross alt tykkere enn vann sies det. Så får vi se hvordan det hele utfolder seg. Harmony er i alle fulle fall svært så rund og god.

 

Vil Nubi finne bestemor rollen?

Den blivende mormor Nubi synes ikke noe om hva som venter. Nubi er vant til å være dronninga i heimen. Men med Harmonys graviditet er hele hierarkiet i endring. Ja,ja, det er kanskje ikke så greit å skulle miste sine posisjoner, men slik er det. Slik må det også være. Nubi har jo vært en fantastisk mamma for sin to kull så langt. Harmony er hennes datter fra Nubis første kull. Men det gjenstår å se om hun vil finne seg i bestemorsrollen!

 

Nå er det bare å avvente.

P1010646
Nå er det bare å avvente.

Som vanlig er i dyreverden er det mamma som tar de tyngste jobbene. Den kommende far til de innventende kattunger er jo som kjent Jondalar. At han og Harmony i det hele tatt fikk det til, er jo nærmest en gåte. Lenge så det faktisk ut til at dette ville ikke kunne gå. Allikevel, – de har helt klart fått det til! Nå er det bare å avvente nedkomsten. Sannsynligvis vil det meste være avklart om en ukes tid.