Ojas Harmony har vært på sin første utstilling. Den foregikk på Ski i regi av Smaalenene katteklubb 18 og 19 juni. Lørdagen ble resultatet «Exellent 2», mens søndagens bedømning brakte resultatet «Exellent 1». Harmony fikk mange gode tilbakemeldinger fra dommerne såsom vakre mandelformedede øyne, en flott pelsfarge med utmerket ticking, med en vakker underpelsfarge samt en god lengde på halen med en vakker form, og store vakre ører, bra plassert. Helhetsinntrykket var en godt proposjonert kropp i en god kondisjon. En dommer syntes hun var stor for alderen.

Harmony selv virket å trives på utstilling og tok alle resultater med stor ro. Største delen av tiden ble tilbrakt i buret i påvente på hjemreisen. Inntrykkene ble helt sikkert allikevel mange, med kattejammer fra naboburene, mye lyd over høytalerne og en masse mennesker som stadig passerte utenfor buret og som hele tiden måtte titte inn. Allikevel ble det god tid til å krype inn i burteltet for å ta seg en liten blund.

Ojas Harmony har nå blitt fire og en halv måned gammel. Hun har blitt en vakker viltfarget ung kattedame, som med et våkent og interessert blikk følger med på hva som skjer rundt henne. Det vil trolig være god trening for hennes fortsatte utvikling å kunne delta på sosiale samvær og utstillinger.  Neste utstilling blir nok i Trondheim der det trolig også vil bli anledning til å treffe Wild Temptation.