Ojas Harmony & Ororina’s Jondalar har fått fire skjønne gutter!

 

P1010690Fødselen er vel overstått, i dag feirer vi 2 ukers jubileum. Ja, det er faktisk to uker siden fødselen. Hvem skulle tro det? Dagene flyr som en vind. Og slik er det også for kattungene. To uker er faktisk hele deres liv, så langt De reflekterer nok ikke så mye over det, tror vi. De er nok mer opptatt av den daglige tilgangen til melk og føde.

 

De har åpnet øynene!

 

P1010734
De fire brødrene.

Det vi fortsatt tror er de fire brødrene, har nå åpnet øynene. Det er to blå og to vilt- fargede av de fire gutta. Det ser faktisk ut til at de alle er i god utvikling. Alle ungene ble jo født med en fødselsvekt på over hundre gram, hvilket må sies å være godt for et kull på fire. Så ser de de også ut til å trives bra og å utvikle seg deretter.

 

Harmony, en super mamma!

 

P1010705Harmony, en super mamma. Om hennes mamma var en fantastisk mamma med sine to kull, må jo Harmony nærmest betegnes som en super mamma med sine fire gutter. Fødselen gikk greit, hun visste hva hun skulle gjøre, og hun gjorde det! I tillegg må nevnes at hun utviser et stort skjønn av trygghet og tålmodighet. Det er jo faktisk en forskjell på å ha to eller fire unger! Harmony synes så langt å takle dem alle.

 

Gutta er sultne!

 

P1010745
Gutta er sultne!

Gutta er sultne! Det synes også på deres vektøkning. De legger på seg i god orden. Det betyr at de faktisk finner frem til de spenene som gir dem best ernæring. Det er jo kattungenes første prøvelse, dette å finne de rette melkekranene. Samtidig gir det den rette treningen for senere i livet å jakte til man finner mat.