Hvilepause
Hvilepause

Ojas Harmony og Ojas Wild Temptation er straks 12 uker gamle. Dagene og ukene har flydd som en vind. For bare 3 måneder siden ble de født og det har vært en fantastisk utvikling.

Harmony og Wild Temptation 12 uker
Harmony og Wild Temptation 12 uker
Fra lukkede øyne og ører, til full gallopp.

Fra nyfødte på ca. 100 gram, med lukkede øyne og nedbrettede ører frem til i dag der de springer i full galopp i en herlig lek og jakt på hverandre og de leker de måtte finne på å sysselsette seg med. Det har det vært en fantastisk reise vi har fått være med på sammen.

 

Wild Temptation og Harmony lekeslåss
Wild Temptation og Harmony lekeslåss
Alltid vært sammen.

Så langt har de alltid vært sammen om det meste. De spiser sammen, de sover sammen, de leker sammen og de slåss sammen. Lite aner de at samværet snart skal være over. Det er det bittersøte med oppdrett, man kan ikke beholde alle. Wild Temptation skal til sitt nye hjem på Vestlandet. Vi er sikre på at han der vil få et godt hjem. Allikevel skal det bli rart og litt tomt når han reiser.

 

I stadig utvikling.

Søsknene er i kontinuerlig utvikling. Deres ulikheter kommer stadig tydeligere frem, selv om de fortsatt også er svært like. Med deres vakre dype og varme glød i pelsen, med en varm undertone og en herlig tikking har de alle tegn på å kunne utvikles videre til vakre abyssiner katter. Enn så lenge bærer de sin noe lodne og skinnende kattungepels. Øyenfargen beveger seg mot grønt, men vil nok være i utvikling en god stund fremover. Det skal bli spennende å se den videre utvikling.

Søskenkjærlighet
Søskenkjærlighet

 

Harmony liker å ta det med ro
Harmony liker å ta det med ro
Harmony er som sin mamma.

Harmony er som sin mamma, litt forsiktig og liker å ta livet litt mer med ro enn sin bror. Hun står allikevel ikke tilbake når det gjelder å finne på sprell. Sammen har de hatt stor glede av hverandre i utfoldelse av sin ungdommelige livslyst. Mamma Nubi har gjort en god innsats i det å ivareta, oppdra og hegne om sine avkom. Fortsatt sitter hun et sted i nærheten og følger med på deres spillopper. ”Tante” Nefer har delvis fungert nesten som en reservemamma, men når ungene søkte puppen, spratt hun hurtig unna. Samværet har allikevel fungert svært godt og uten videre komplikasjoner. Noen ganger har faktisk Nefer sovet sammen med de små, mens Nubi har kunnet slappe av litt for seg selv.

Wild Temptation – en skikkelig gladgutt.

Wild Temptation er ganske enkelt en skikkelig sosial gladgutt som elsker å bli kost med. Da maler han som en kvern og kryper godt til rette inn i armkroken eller halsgropen. Der kan han bli liggende lenge. Helt til maten dukker opp, for den sørger han alltid for at han ikke går glipp av. Han er som regel den første som begynner ved matfatet og den siste som går derfra. Det bærer maven preg av, han har blitt god og rund.