Ojas Harmony har startet jakten…  på titler. Helgens utstilling i Nannestadhallen 8-9 april 2017, brakte henne to sertifikater. Dermed er hun godt i gang på jakten etter en Championtittel. Lørdagen brakte henne sitt første sertifikat og søndagen fikk hun sitt andre.  

Ojas Harmony ble nominert

I tillegg ble hun nominert til panelet som i sin tur bringer Best In Show på lørdagens visning. Panelet gav henne en stemme av tre, og således ganske nærme Best In Show, riktignok – uten å nå helt til topp.

 

Dommer Ulrika Eriksson og Ojas Harmony
Ojas Harmony har hatt en god helg.

Ojas Harmony har dermed hatt en interessant helg, med en litt lengre biltur og hotellopphold. Det må sies at hun sliter litt med bilturer og er ikke veldig happy med dette. Derimot kan det synes som om hotell livet gav mersmak. Spennende å oppdage nye steder, nye lukter og det å ha tilgang til matmor og matfar døgnet rundt. I tillegg brakte nok helgen Harmony og hennes mamma Nubi nærmere hverandre, siden det var de to som var med på turen denne gangen. Allikevel var det nok best at de hadde hvert sitt bur i utstillingshallen. Da fikk de anledningen å kunne slappe av mellom slagene.

Katteutstillinger  kan være anstrengende.

Katteutstillinger kan være rimelig anstrengende, men

På dommerbordet

inspirerende, lange dager. Det er på mange måter en full arbeidsdag, allikevel annerledes fordi dette er selvvalgt og faktisk vår hobby og

Matmor følger spent med

interesse. Det er selvsagt aller mest morsomt dersom ens egne katter gjør det bra, men gode kontakter og interessante møter kan også oppstå når så mange kattevenner møtes. Vi har i alle fall alltid møtt personer som på ulike vis har kunnet utøke vår kunnskap og innsikt om katter og deres liv.

 

Hvem vinner?
Nye kontakter.

Katteutstillinger har også en funksjon om å være åpne for besøkende som dermed kan vandre rundt og samle informasjon om de ulike katterasene. I møte med utstillere og besøkende skapes det ofte kontakter som kan utvikles til nye katte eiere og/eller nye kattelinjer i avlsarbeidet.

Vi gratulerer!

Ojas Harmony fikk i løpet av helgen både Eksellent 1, CAC, og nominasjon til Panel. Det må vi kunne si var en god uttelling. Samtidig løper det inn meldinger om at hennes halvbror Ojas Rhapsody (Rappy) (eier Ria & Cor Konink)i Holland har oppnådd Eksellent 1, Best I Variasjon (BIV) og Best In Show (BIS), på sin første utstilling. Vi gratulerer!

Se : http://www.ravottersgaarde.nl/Onze_cattery/Onze_Abessijnen/Rhapsody/rhapsody.html