Ojas Harmony har født sitt første kull!

P1010669
Harmony er rimelig sprek.

Ojas Harmony har født sitt første kull; produsert i samarbeide med Ororinas Jondalar. Helt i rute ble det nedkomst på 65. dagen. Fra fødselen var i gang ved 09-tiden i dag tidlig, har det jevnt og trutt poppet ut kattunger. Harmony bryter dermed trenden med natt-fødsler og innfører heller for-middags nedkomster.

 

Foreløpig fintelling viser fire.

Foreløpig fintelling viser fire herlige P1010681kattunger. De to første som kom er av fargen blå, mens de følgende skulle vise seg å være viltfarget. Hvilke kjønn de representer er enda ikke avklart. Det er også mulig at det vil kunne ta litt tid å klarere. Så langt er i alle fall alt vel og bra med både kattemamma og ungene.

Les også:

https://www.ojas-abyssineroppdrett.com/aktivister-ved-melkesentralen/

 

Ojas Harmony er som skapt for rollen.

P1010680
Ojas Harmony er som skapt for rollen.

Ojas Harmony er som skapt for rollen som mamma. Fra før har hun vist en utrolig omsorg om tidligere kattunger vi har hatt her. Nå kan hun boltre seg i stell og omsorg for sine egne. Med fire deilige unger, som alle vil kreve sitt av sin mamma, regner vi med at hun vil kunne være rimelig opptatt med diverse gjøremål for en tid. Det er noe vi har tro på at hun vil kunne klare med bravur.

 

Når fødselen startet.

Når fødselen startet kom faktisk Harmony å kallet på oss. Deretter småsprang hun inn iP1010679 fødekassa. Selvsagt fulgte vi med, for å kunne følge med på hennes ”veer og vel”. Det var tydelig at hun ikke ville være alene. Det slapp hun også. Det er jo ganske fantastisk å kunne observere hva som ligger nedlagt i dyrs instinkter. Harmony visste eksakt hva hun skulle gjøre til enhver tid. Og… hun gjorde det. Nå ligger det fire nyfødte og smatter og patter, mens mamma Harmony maler som en kvern.

 

Julen er i anmarsj.

Julen er i anmarsj og heimen kommer til å være preget av små raske poter og ivrig utforskende kattunger. Med erfaring fra fjorårets jul, kan vi nok spare inn litt på juletrepynten. Ganske så sikkert kommer det til å henge en kattunge fra hver en gren. Kan hende dette vil bety en endring i pyntetradisjonen. Heretter vil muligens treet være pyntet i blått og viltfarget, i alle fall her i huset.

Les også:Kattungenes jul!