Ojas Harmony ble Champion, mens Nubi sanker Cagcib.

NO*Ojas Harmony er nå Champion! Vår vakre, omsorgsfulle og kjærlige viltfargede hunnkatt Harmony, tok i helgen tittel på katteutstilling i Göteborg.

Det var Spinneriet som arrangerte helgen, noe de helt klart kan være rimelig stolte over. For vår del ble det også en trivelig helg, med bra uttelling for de to av våre katter som var med denne gangen, nemlig Harmony og hennes mamma Nubi.

Ojas Harmony før avreise til Göteborg.

 

Noen liker dattera, mens andre liker mora.

Lørdagen startet litt trått for Harmonys del med en Exellent 2.

Dommer Lone Lund bedømmer Harmony.

Søndagen ble det full uttelling og godjenta vår fikk sitt tredje sertifikat, og dermed Champion. Slik er det jo, smaken er forskjellig. Noen liker dattera, mens andre liker mora. Mamma Nubi er jo allerede Internasjonal Champion, men hun fortsetter å vinne sertifikater – og godt er det. Resultater for Nubi ble to Exellent 1 og to CAGCIB (Grand Internasjonal Champion-certifikat).

 

Dommer Helene Reiter i en god samtale med matmor Liss.
Dommer Alexey Shchukin bedømmer Nubi.
Bilturer er ikke noe Harmony elsker.

Nå er ikke lange bilturer noe Harmony elsker, for å si det mildt! Allikevel lever vi i håpet om at hun skal kunne tilvenne seg, slik hennes mamma faktisk har gjort. Hotell livet derimot er noe våre katter tydeligvis elsker. Da er de som prakteksemplarer med full utforskning av fasiliteter og med full tilgang til matmor og matfar hele tiden.

 

Nubi svever på hotell skyer.
Nubi hviler ut i himmelsenga.
En katt som vet å nyte hotell livet.

Etter en lang dag i utstillingshallen var det nok deilig å kunne slappe av i stille omgivelser. Å kunne legge seg godt til rette å sveve rundt på myke dyner må nok ha gitt følelsen av å sveve rundt på myke skyer. Nubi var i alle fall nærmest i den syvende himmel.

 

Borte bra, men hjemme best.

Gleden var stor over å kunne være hjemme igjen. Nefer og Gustav var nok også ganske så fornøyde over at normalen var tilbake. Harmony har nok savnet Gustav på turen og hjemkomsten ble derfor varm og imøtekommende. Gustav på sin side var nok aller mest lykkelig over å ha matmor på plass igjen.