Ojas Harmony 4 måneder
Ojas Harmony 4 måneder

Ojas Harmony 16 uker gammel. Det har vært en rivende utvikling så langt. Hun fremstår alt mer som et  herlig eksemplar av abyssiner hunnkatt. Fra å være sin mammas datter og således avhengig av henne, har hun i dag inntatt rollen som en likeverdig

Ojas Harmony 14 uker
Ojas Harmony 16 uker

ungkatt som vet å hevde seg i samspillet med mamma Nubi og «tante» Nefer. De tre har blitt skikkelige perlevenner som leker og koser og aktiviserer hverandre. Eksteriørmessig er de jo ganske ulike, men det finnes gode fellestrekk når det kommer til legning og temperament.

Fortsatt tar de voksne hensyn og slipper til ungjenta først. Dette er blant annet synlig ved matfatet. Men det samme skjer faktisk også i leken med duskepinner og annet.

Ojas Harmony i gresset
Ojas Harmony i gresset
Ojas Harmony på jakt
Ojas Harmony på jakt

Harmony har blitt en oppvakt våken og livsglad ung dame, som fortsatt er flink til å sysselsette seg selv med spennende leker. Her  er hun i ferd med å skulle fange en sommerfugl. Men sommerfuglen danset lett og grasiøst videre, lykkelig uvitende om sin nesten katastrofe. Harmony tittet langt etter den spennende fuglen, men lot den gå.

Harmony er faktisk ganske så grasiøs selv der hun tripper avgårde med små lette feminine steg. Noe forsiktig. Noe avventende, i blant. Men hun vokser seg stadig frem mot en fullvoksen abyssiner hunnkatt.