Ojas gutter er over fem uker.

 

Romeo,Shadow,Sky,5uker
Romeo, Shadow og Sky, – fem uker gamle.

Det er Sky, Shadow, Ikaros og Romeo. Alle unger fra Ojas Harmonys første kull i samarbeide med Ororina’s Jondalar. En herlig kattunge flokk. De kravler å de går. De tripper og de løper. De utforsker og de lever. Ganske enkelt, slik det burde være. Så har de også en mamma som ganske enkelt er helt super.

 

Gjengen har blitt over fem uker.

Romeo,femuker
Romeo hviler ut.

Gjengen har blitt over fem uker gamle. Nå begynner det for alvor å bli fart på dem. Enn så lenge er det fortsatt mammas melk som gjelder, men de har også fått smaken på annen mat. Med stor entusiasme smaker de både på tørrfôr og bløtfôr. Deretter er magene som små ballonger, og det er tid for en skikkelig hvil.

 

Fra full fart til dyp søvn.

Ikaros,femuker
Ikaros, fra full fart – til dyp søvn.

Det kan virke som om de små har kun to gir. Enten er det full fart eller så er det dyp søvn. Da slukner de nærmest hvor de måtte befinne seg for tilfellet. Det drømmes og det prustes, helt til noen av brødrene kaster seg over den sovende, for å invitere til littIkaros&Romeo5uker nærkamp. Da blir det herlige kloringer og velplasserte små bitt. Det kan virke voldsomt, allikevel er det slik kattunger leker og trenes for et liv som voksenkatt.

 

Reviret utvides stadig.

 

Shadow5uker
Ojas Shadow, 5 uker gammel.

Reviret utvides stadig, og snart er hele huset tatt i besittelse. Mamma Harmony er litt i villrede, om hvor hun vil ha de små og det hele ender med bæringer hit og bæringer dit. Ungene dingler som små poser etter nakkeskinnet, mens katte mamma henter en etter en. Så går hun rundt og kurrer og prøver å samle gjengen. Men med fire viltre gutter som alle vil helst gå sine egne veier kan det noen ganger bli en utfordring. Katter er jo ikke noe utpregete flokkdyr, slik at det kan by på problemer å få dem til å oppføre seg som andunger.