Ojas Blue Rhapsody – en plass i solen, er en del av det dagligdagse livet i stua. Alle gjør egentlig sitt, men samtidig gjør man også saker sammen. De voksne later som om de er opptatt med sitt eget liv, mens ungene virrer rundt og utforsker stadig nye områder. Blue Rhapsody blir stadig mer selvstendig og utforsker gjerne uten at broderen må være med. Det er i det hele tatt slik at gutta alt mer gjør ting hver for seg, selv om det fortsatt er moro å leke sammen.

 

Tantene er nysgjerrige

Tantene, – det vil si Nefer og Harmony er egentlig litt nysgjerrig på hva som foregår, men prøver å holde seg i skinnet. Halvsøster Harmony er vel den som ikke klarer det helt. Hun stormer fram, i øyemed å skulle leke med de små. Noen ganger blir det litt vel voldsomt. Men ungene har sine bunkers der de kan søke beskyttelse. Dette er nok en del av oppdragelsen, for katter. Det kan synes litt voldsomt for oss mennesker, men trolig er det nødvendig for en katt. Tenner, klør, bitt og slåssing er en naturlig del av en katts liv. Katter har også utrolig godt grokjøtt, og klarer av det meste.

 

Nubi sleper unger

Mamma Nubi har hele tiden vært en fantastisk mamma, men også streng og oppdragende. Nå for tiden er hun oppsatt på att ungene skal være på rett sted til rett tid. Det er det ikke alltid ungene er enig i. Det blir rett mye frakting av unger etter nakkeskinnet. Allikevel blir det sjelden like artig som den gang en høygravid Nubi tok et skikkelig nakkefeste på Nefer (2,6 kg) og fraktet henne slepende bortetter gangen, mens Nefer bare hang der som en gigantisk kattunge. Dette forgikk kvelden før hun fødte.

 

Gutta koser seg

Stort sett koser gutta seg med å utforske omgivelsene, med spennende lukter og nye utsikter. Stua er et slikt område, der de håpefulle stadig gjør nye erfaringer. Blue Rhapsody er vel den av gutta som virkelig lever livet som det faller seg. Han er en litt stødig type som ikke finner på de mest sprelske påfunn, men er gjerne med der det skjer noe. Når broderen sover, nyter han allikevel godt av en kosestund, med mamma Nubi i desember solen.