Ojas Blue Rhapsody  (aka Rappy), er klart installert i Holland. Hans nye eiere, både katter og mennesker har tatt ham inn til seg, akseptert ham og vist ham respekt. Blue Rhapsody har funnet sitt hjem!

Det er en gledelig nyhet og samtidig noe som varmer en oppdretters hjerte. Det har vært klart fra første stund at han måtte ut, – men at han så til til de grader har funnet seg til rette er ganske enkelt fantastisk.

Ojas Blue Rhapsody (aka Rappy) i Holland.

 

Ojas Blue Rhapsody, en dugandes kar!

Slik vi ser det er Ojas Blue Rhapsody en dugandes kar. I utgangspunktet var han ikke redd for noen ting, verken mennesker eller maskiner. En svært så kjærlig og godlynnet katt. Når han nå ser ut til å ha funnet seg godt til rette hos Cor og Ria er dette et godt tegn for den videre utvikling.

 

Ojas Blue Rhapsody – en herlig katt!

Vi håper han kan bli en stamfar for mange flotte abyssinerbarn i Holland og i Europa.Vi håper han vil fortsette den gode utviklingen han har vist, og at han vil kunne bli til glede og velsignelse for sine nåværende eiere og fremtidige eiere av hans avkom. Ojas Blue Rhapsody er en herlig katt!