Ojas Wild Temptation gjesper

Oppdretter: Ojas abyssineroppdrett, Liss Overgaard

Født: 4 februar 2016

Eier: Anita C. Grotle

 

Ojas Wild Temptation er en fristelse av en viltfarget abyssiner katt. Med sine sterke farger og sitt gode gemytt fremstår han som en svigermors drøm.

 

 

Med sine foreldre, mor NO*Nalea’s Alessa og far S*Skimmerdal’s Elvis er han inkarnationen av nordisk samarbeide. Unnfangelsen skjedde i adventstider 2015, som en følge av Adelskattens utstilling på Dal i desember 2015.

Elvis ble med hjem og Nubi var veldig klar! De to trivdes faktisk sammen og ble observert liggende tett inntil hverandre. Følgende ble to velskapte abyssinere, en hann og en hunn. Wild Temptation er en rimelig kosete hankatt som elsker å bli magekoset. Han har også vist seg å være rimelig nysgjerrrig og undersøkende. 3 uker gammel spratt han over gjerdet, ferdig til å utforske nye omgivelser. Hans søster holdt seg noe tilbake, men nøyet seg med å titte over stengselet. Wild Temptation var Nubis første fødsel ca. kl. 0300 den 4 februar 2016. Han serWild Temptation ut til å ha arvet farens gemytt, noe som må sies å være utmerket.

Wild Temptation er viltfarget abyssiner med en en dyp og vakker glød i pelsen. Helt fra fødselen av har han hatt sine sterke farger, noe som sannsynligvis bare vil fortsette å utvikles. Sterke farger har han også i sin legning. Med sin nysgjerrighet og sitt behov for å undersøke og utforske nye ting og sitt svært så sosiale vesen, utgjør at han stadig tar kontakt med omgivelsene. Wild Temptation har en våken og sterk personlighet, med kvikke øyne og åpent sinn. Vi tror han vil kunne utvikles til en fantastisk vakker og kjærlig hannkatt.