Nubis unger – syv uker!

Ojas LeonNubis unger er allerede syv uker gamle. Tiden har gått som en vind. Men ungene ser ut til å trives og utvikles. Det har de også all grunn til med den fine mammaen de har valgt seg. Nubi har atter en gang fremstått som en supermamma, for de små. Ikke bare er hun omsorgsfull rundt sine avkom, men i tillegg har den senere tid vist at hun også er svært så tolerant i forhold til hvem som får kontakte de små.

 

Ungene er overalt og ingensteds.

Ojas CharlieNubis unger har begynt å utforske omgivelsene. Nå er de overalt og ingen steds. Barna har funnet en åpning under senga på rommet der de romsterer. Der kryper de inn når de vil ha pause. Mamma Nubi kan ikke komme inn, ei heller andre. Det kan synes som en gunstig ordning der alle få hva de ønsker. Når ungene vil ha litt mer action, kommer de ut for så å sette i gang galoppen.

 

Litt svett søking!

OjasSiroccoDet ble litt svett søking etter kattunger føre vi skjønte hvordan det hang sammen. Egentlig ganske så merkelig, med et trylleslag var liksom to eller tre unger plutselig borte. Allikevel, mamma Nubi viste ingen tegn til stress, så vi stolte på at hun hadde kontrollen. Dette samspillet viste seg også svært så fruktbart, etter en stund dukket ungene opp, fra ingensteds, og dagen kunne fortsette som normalt. Etter hvert kom også Nubi med leker i kjeften for å lokke ungene ut i fellesrommet.

 

Sosialiseringen er i rute.

OjasMimiNå er Nubis unger over alt. Det er som det skal være. Det utforskes og det det undersøkes. Det luktes og det prøves. Det beste er faktisk at møte med de øvrige kattene i hjemmet går aldeles utmerket. Oliver traver rundt som en skikkelig god-onkel og små leker med de små nøstene. Nefer er litt mer reservert, men allikevel, det går greit. Sosialiseringen er med andre ord godt i rute. I tillegg kommer også barnebarn innom og skaper litt liv og røre. Jo, disse ungene kommer til å være vant til det meste.