Nubi har blitt Internasjonal Champion.  Nubi fikk sine to certifikater på den internasjonale katteutstillingen i Gøteborg, 25-26 mars 2017. Lørdagen brakte Cacib, og søndagen gav et nytt sertifikat og dermed var hun Internasjonal Champion.

 

En trivelig tur og gjensyn med Harry.
Nubi på dommerbordet.

Det ble en trivelig tur og utstillingshelg. Kjøreturen til Göteborg gikk over all forventning. Fredagen fikk vi anledning til et gjensyn med Harry (Ojas Blue Horizon), fra Nubis andre kull. Ett trivelig samvær med Lisa og familien. Nubi kjente nok igjen sitt avkom, men det var nok allikevel litt merkelig. Noe var blitt annerledes og Harry var blitt en stor og herlig ungkatt.

 

Det skal løftes og strekkes.
Det skal løftes og strekkes.

Nubi hadde nok godt av en alenehelg uten de andre kattene. Hun koser seg med hotell livet og slappet også godt av i utstillings hallen, selv om bedømmingen på dommerbordet innebærer all verdens undersøkelser. Det skal løftes og strekkes med påfølgende pels-inspeksjoner og granskende blikk. Att hun så tok tittel var noe hun allikevel tok med stor ro, så hun la seg like godt til rette i buret for å sove.

Nubi har blitt Internasjonal Champion:

Det skal løftes og strekkes, og undersøkes nøye. Dommeren liker å være grundig. Katta er kanskje ikke like begeistret. Allikevel er det underlig hva man tolererer, bare en blir ferdig! Nubi har hatt en fantastisk utvikling i forhold til det å være på utstilling. Før kunne hun nesten ikke utstå en runde på dommerbordet. Nå har hun nesten begynt å trives. I alle fulle fall har hun alt mer en lekenhet og en tilnærming til dommeren som var totalt fraværende tidligere.