Nubi har blitt Champion!

Da er vi altså der! Nubi har blitt CHAMPION! Nubi, ChampionChampion og CACIBEtter å ha tatt sitt tredje sertifikat ble det champion-tittel på vår toppmodell. Det hele foregikk i Heimdalshallen i Trondheim, 9 og 10 juli, på Katteklubben Midt-Norges 57. og 58. Internasjonale katteutstilling.  Lørdagen gav det tredje sertifikatet,Heimdalshallen 9 juli 2016 mens søndagen brakte for hennes del også CACIB.

 

Nubi tok det rolig.

Nubi selv tok det hele med ro og koste seg mest i teltet, i sitt sitt bur, i den del av utstillingen vi selvfølgelig kalte opp til Abby Road. Nubi delte bur sammen med sin vakre datter Harmony, og mitt i mot sin svært så sosiale og aktive sønn Wild Temptation, til daglig kallet Mr. Wild! Han, –  la faktisk igjen en tann eller to på dommerbordet.

Nubi blir bedømt 10 juli2016Slektstevne med løse tenner og stivkrampe vaksinering!

Faktisk var «halve slekten» med på stevnet. Det ble også rimelig tøff konkurranse mellom slektningene. Det hele kulminerte i et skikkelig slektsdrama, med både blod, temperament, hyling, løse tenner og stivkrampevaksinering, – med andre ord, et skikkelig abyssiner slekt-stevne, med både dommere og legestand involverte. Til slutt ble det allikevel sløyfer og medaljer til de fleste. Skjønne det, den som kan!

Harmony og Wild Temptation, Heimdalshallen 2016.
Harmony og Wild Temptation, Heimdalshallen 2016.