Nubi er vår katt på toppen. Eller kanskje rettere sagt, var på toppen. Nå er hun desto mindre  historie. En isete veibane i januar tok hennes liv. Kanskje var det bilen, eller kanskje var det at hun ikke fikk fotfeste på glattisen. I alle fall, det tok hennes liv!

En fantastisk mamma.

 

 

 

Respekt for livet.

En fantastisk mamma, for sine unger. Nubi var grunnleggeren i vårt oppdrett. Hun har klart av det mest utrolige, men nå måtte hun til slutt gi slipp for sine krumspring. På glattisen er det ikke greit å styre sine bevegelser. Det ble også hennes skjebne. Tilbake står erindringer om en en ganske så utrolig katt som var en fantastisk mamma for sine unger, en mamma som var villig til å gi alt, og gjorde det.

 

Se også: Mamma Nubi gir alt!

Nubi var på mange vis en diva.

Nubi, en vakker blå abyssiner.

Nubi var på mange vis en diva. Hun likte å ha oppmerksomheten. Hun sa klart i fra når hun trodde at andre hadde showet. Et eksempel er når matmor var opptatt på mobilen. Da ble det sagt i fra. Du skal ikke ha andre guder en meg. Så var hun jo også matmors trofaste venn.

En lærenem katt.

Etter en traumatisk fødsel, og etter å ha blitt sterilisert, fikk hun som den eneste i vårt oppdrett lov til å gå fri. Det var kanskje heller ikke mulig å unngå. Nubi kunne nemlig åpne dører, dersom de ikke var behørig låst. Om ikke døra kom opp, ble det en voldsom jamring med medfølgende angrep på dørklinka. Kunsten å åpne dører hadde hun nok lært seg ved å studere hvordan vi mennesker gjorde det. Nubi var en svært så lærenem katt. Hun fulgte matmor som en hund, på deres turer. 

Vi ønsker å bevare minnet om denne herlige katt, slik hun var for oss her i hjemmet. Vakker, kontaktsøkende, kjærlig, men også bestemt og viljesterk.