Nubi er en skikkelig diva, i alle fall etter en lang og bråkete dag i utstillingshallen. Det er ikke bare menneskene som blir slitne etter slike økter, også kattene har behov for å hvile ut. Hva kan da være bedre enn å synke hen i myke dyner, lik den kjente prinsessa på erta.

 

Å sveve litt vektløs i himmelsenga.

Å kunne sveve litt vektløs på myke dyneskyer og liksom være litt i himmelen. Nubi elsker hotell livet. Det kan nesten virke som om hun gleder seg til oppholdet allerede ved avreise hjemmefra. Da har hun fri tilgang til matmor og matfar samt noe som kanskje er enda morsommere; nemlig fri tilgang til dynene i senga.

 

En følelse av kattespa.

I herlig mykt sengetøy kan hun så synke hen i drømmeland, for så å sveve av gårde på imaginære bomullsskyer. Nubi er i himmelsenga og tilværelsen er bare toppen. Stillheten på hotellet samt den luksuriøse følelsen av å være på kattespa, er noe som nytes til fulle, kan tydeligvis gi henne en nærmest himmelsk assosiasjon. Det kan i alle fall virke slik når man ser henne synke ned i dynesfæren.

 

Nubi er en skikkelig diva.

Nubi kan være en skikkelig diva, men hun vet også å nyte luksuslivet. Det kan jo som kjent være godt for noen og enhver, så hvorfor ikke katter. En helg på hotell kan bringe både dyr og mennesker tettere sammen. Felles opplevelser kan godt gi samhørighet og samstemte referanser. Katter er jo ikke primært flokkdyr, så noen gode egenopplevelser kan ganske sikkert være å ettertrakte.

Etter en natt i himmelsenga er man så atter klar for en ny dag på utstillingen. Der bringes man fort tilbake til mer jordnære og kanskje mer støyende erfaringer, men også til mange nye og spennende opplevelser.