Nubi (aka Nalea’s Alessa) med nye sertifikat! Nubi fortsetter å sanke. Utstillingshelgen i Nannestadhallen brakte to nye sertifikater til vår Nubi. Fra tidligere er hun IC (Internasjonal Champion). Helgen brakte henne to nye CAGCIB i klasse 5.

 

Nye sertifikat.

Nubi er vår toppmodell. Med to flotte kull bak seg har hun kommet tilbake i utstillingsform, noe som denne helgen gav resultater i

Nubi tok NOM

form av nye sertifikater. Nubi har blitt en skikkelig reisedronning, som tydeligvis stortrives med hotell livet.  Selv om hun tidligere har hatt trøbbel med bilturer, er dette noe hun nå takler bedre og bedre.

 

Tryggere på dommerbordet.
Gode tilbakemeldinger.

Å være på utstilling kan jo være anstrengende for noen og en hver. Allikevel er

Tryggere på dommerbordet.

det nå tydelig at dette er noe man kan venne seg til. Nubi har i alle fall funnet seg godt til rette med det å skulle stilles ut. Hun har blitt tryggere på dommerbordet og klarer alt mer å slappe av mellom visningene. Nå kan hun sågar leke på bordet foran dommeren. Dette var nærmest utenkelig tidligere.

 

Dommerne ga god tilbakemelding.
Nubi og dommer Aina Hauge.

Sammen med sin datter Harmony fra sitt første kull tilbrakte hun helgen på Liraks påskeutstilling i Nannestadhallen. Det var en utmerket utstillingshelg som gav uttelling for dem begge. Spesielt hyggelig var det at dommerne Anne-Gro Hedstrøm og Aina Hauge foretok en grundig bedømming med god informasjon og trivelig samtaler omkring utstillingskandidaten. En stor takk overføres herved.

 

Nubi nominert til Panel.
Dommerne ga gode tilbakemeldinger.
Nubi er tryggere på dommerbordet.

Resultater fra bedømmingene ga Nubi begge dager Eksellent 1 og CAGCIB, hvilket betyr to nye sertifikater på hennes merittliste. Nubi ble også nominert til Panel, hvilket ga henne en av tre stemmer. Dermed var hun svært nær tittelen Best In Show, noe som dessverre ikke nådde helt opp. Allikevel var vi svært godt fornøyd med helgens resultater.

 

En stor takk til LIRAK.

En stor takk til LIRAK for en godt gjennomført utstillingshelg. Det var også svært trivelig å få muligheten til å møte gamle og nye kattevenner. Det betyr gode muligheter for å utveksle erfaringer og informasjon.